Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

De televisie als kunststuk in huis - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 23-06-2024

  28 oktober, 2016

  De televisie als kunststuk in huis

  Vind jij de televisie in je woonkamer ook altijd een doorn in het oog? Het ding is groot, gitzwart en neemt vaak je hele muur in beslag. Nee, ik wil het ding, als ik ‘m niet gebruik, het liefst niet zien. Althans, wél als hij mooi is. En toen ontdekte ik de Samsung SERIF TV. In één woord: pronkstuk!

  Dat de televisie nog altijd zwaar aanwezig is in menig woonkamer is een feit. Bij elke binnenkijker die ik schiet (inclusief mijn eigen huis) staat hij vaak pontificaal in beeld. Dan zorg ik vaak dat ik om de televisie heen fotografeer want ik vind een televisie de woonkamer vaak afbreuk doen. Maar ja, ik hou wél heel erg van televisie kijken, vooral nu het steeds kouder wordt en het linker hoekje in de bank steeds meer mijn domein wordt, inclusief fleecedekentje en een grote mok thee (laat de winter maar komen!). En nu ik mijn online series nu ook op mijn televisie kan bekijken, kom ik er helemaal niet meer vanaf.
  De televisie als kunststuk in huis
  Nu ik zelf net in Het Droomhuis 2.0 woon, besef ik me ineens dat ik de televisie toch anders wil plaatsen in mijn woonkamer. Het ding mag niet duidelijk aanwezig zijn. Ik zat dan in eerste instantie te denken aan een kast op maat waarin de televisie verborgen is en pas tevoorschijn komt als ik mijn favoriete series wil kijken. Dan wil ik niet dat de televisie tevoorschijn komt als ik twee deurtjes open doe. Welnee, het ding moet uit het meubelstuk ‘verrijzen’. Dat zag ik namelijk ooit eens bij een van mijn binnenkijkers op een woonboot, waar de televisie uit de vloer kwam!
  Toen ging mijn zoektocht verder en stuitte ik ineens op de SERIF TV van Samsung ontworpen door het Franse ontwerpduo Ronan en Erwan Bouroullec. Ik moest even goed kijken, want is dit nou écht een televisie? Het lijkt eerder op een kunststuk. Toen ik het ding onlangs met eigen ogen kon bekijken op de woonbeurs, wist ik het zeker: deze televisie is echt heel cool.
  De televisie als kunststuk in huis De televisie als kunststuk in huis
  Fijn ook: de pootjes zitten er los bij, dus je hoeft ze niet per sé te gebruiken, maar ik vind dat deze pootjes de SERIF TV juist zo bijzonder maakt. Het motto is niet voor niets ‘Designed for modern living’. Wil je ze toch echt niet hebben, dan kun je de televisie ook gewoon op je televisiemeubel plaatsen of aan de muur hangen. Deze coole televisie is verkrijgbaar in het ivoorwit, rood en donkerblauw waarbij de pootjes altijd zwart zijn. Maar je kunt ‘m natuurlijk zelf ook een kek kleurtje geven. Ik zou de pootjes meteen in het goud spuiten. Naast een hele grote televisie is er ook een mini versie verkrijgbaar, ideaal voor in de keuken bijvoorbeeld. Of doe eens gek: het toilet. Oh, ik hoop toch zo dat deze binnenkort in mijn woonkamer pronkt…
  De televisie als kunststuk in huis
  * Dit is een inspirerende samenwerking met Samsung

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu