Woonwinkelen @ SOUQ in Seminyak

Hét woonpareltje van Seminyak is met stip SOUQ. Toen mijn taxi er langs reed, riep ik keihard ‘stop the car!’. Deze conceptstore huisvest heel veel mooie modemerken, sieraden, prachtige woonaccessoires en scooters van riet. Oh ja, en het toilet vol flamingo’s mag er ook zeker wezen..

SOUQ staat natuurlijk voor de Arabische naam voor ‘markt’. En zo kun je SOUQ ook wel zien want de winkel is een mengelmoes van verschillende merken van lokale designers. Je scoort hier dus altijd iets wat je nergens anders vindt. En dat is fijn als interior junkie, toch?

Deze leuke zaak is het initiatief van Peter Kemp en Sophie Gargett die eerst een soortgelijke winkel in Shanghai wilde openen, maar toen ze eenmaal op Bali belandden, was de keuze snel gemaakt. De twee runden eerst het merk vol kasjmier KID, hebben een aantal interieurprojecten in Shanghai op hun naam staan en kwamen er later achter dat ze zoveel coole merken tegenkwamen dat ze hier iets mee moesten doen. De leukste merken wilde ze graag samenbrengen in hun eigen shop. In dit artikel op website The Honey Combers kun je meer lezen over dit koppel.

IMG_1173
IMG_1175
Woonwinkelen @ SOUQ in Seminyak

Ik schoot er een aantal kiekjes voordat de store manager mij helaas liet weten dat er géén foto’s gemaakt kunnen worden. Toch wil ik deze leuke shop met jullie delen want het is echt de moeite waard. Oh ja, en er zit ook een restaurant in waar je lekkere smoothies, gezonde theetjes en overheerlijke sandwiches en salades (én koffie) kunt bestellen waar je van servies eet die ook in de winkel te koop is. Pareltje ten top!

SOUQ vind je op Jalan Basangkasa 10 in Seminyak. Op Bali spotte ik natuurlijk veel meer mooie woonshops, bekijk ze hier.

IMG_1174

Beeld: Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

Reageer ook