Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

De allerlekkerste koffie @ Hopper - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 26-02-2024

  1 mei, 2015

  De allerlekkerste koffie @ Hopper

  Niet spiksplinternieuw maar zeker niet minder hot. Hopper, ik kom er met veel plezier. Want naast de koffie is ook het stoere interieur om van te smullen. Geniet met me mee!

  Buiten de deur werken in een koffietent, ik vind het heerlijk. Het zorgt voor wat leven in de brouwerij maar geeft me geen directe afleiding. Een van de plekjes waar ik graag kom, is Hopper. Hopper is gevestigd aan de Schiedamse vest in Rotterdam. Dichtbij de misschien beter bekende Witte de Withstraat.

  Dat ik er kom, is niet zo vreemd. Ze zijn namelijk al meerdere malen bekroond voor de beste koffie van Nederland. En daarnaast voel ik me als ware interior junkie thuis in het industriële interieur. Hierin pronken de ruige betonnen vloer, groffe leestafel en oude schoolstoeltjes om aan te zitten. Een bezoekje waard als je in Rotterdam bent.

  De allerlekkerste koffie @ Hopper De allerlekkerste koffie @ Hopper De allerlekkerste koffie @ Hopper De allerlekkerste koffie @ Hopper De allerlekkerste koffie @ Hopper De allerlekkerste koffie @ Hopper

  Beeld gevonden via:

  Eigen beeld via Gabiela

  Lees hier alle posts van Gabriela. 

  Gabriela Nouws Gabriela is afgestudeerd als stand- en winkelvormgever en heeft vandaag de dag haar hart verpand aan het reclamevak. Aan het begin van dit jaar is ze haar eigen blog Eigen Handig gestart om haar interieur escapades kwijt te kunnen. Want ondanks haar liefde voor reclame miste ze interieurland behoorlijk. Inspiratie haalt ze uit woonmagazines, kunstexposities en diverse andere blogs. Daarnaast leest ze graag boeken over mindfulness en vindt het daarom belangrijk dat je huis een plek is waar je tot rust komt. Dat zie je terug in haar artikelen. Je kunt Gabriela volgen op haar blog, via Instagram en op Pinterest.

  Eén reactie op “De allerlekkerste koffie @ Hopper”

  1. Petra schreef:

   Ik kom regelmatig op de Witte de With, maar dit is nieuw voor me. Snel eens langs gaan!!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu