Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Bijzondere bewegende lamp van Toer - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  Bijzondere bewegende lamp van Toer

  Gespot tijdens de Design Week in Milaan: deze coole lampen van de Nederlandse designstudio Toer. Wat de Moti lamp zo leuk maakt? Als je in je handen klapt, beweegt ie als een puddinkje..

  Althans, zo vond ik ‘m bewegen. Volgens Toer zelf beweegt ie subtiel mee op zijn omgeving. Als het muisstil is, beweegt hij een klein beetje, maar als je in je handen klapt, dan schudt hij vrolijk. Hoe leuk is dat? Natuurlijk testte ik het zelf ook, zie onderstaande video..

  Het lampje is niet goedkoop helaas: voor de kleine betaal je €790, de grote kost €890. De hangende versie kost €690. Meer informatie over deze grappige lampen vind je op de website van Toer. Ik ben fan en hoop stiekem dat ze door de jaren heen iets goedkoper worden. Toer is trouwens gewoon een Hollands merk opgericht door Castor Bours en Wouter Widdershoven. De studio zelf zit in Eindhoven. Ik ben fan!

  [vimeo id=”126518574″ maxwidth=”770″]

  Bijzondere bewegende lamp van Toer

   

  Eén reactie op “Bijzondere bewegende lamp van Toer”

  1. […] spotte ik vorig jaar ook veel fijns en kon je ook heerlijk lunchen. Hier spotte ik o.a de coole lampen van Toer, waar ik eerder over schreef maar ook merken en ontwerpers als Moleskine, Federico Peri, Pleunie […]

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu