Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Coole onderhoudsvrije plant: de Pikaplant - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-04-2024

  25 maart, 2015

  Coole onderhoudsvrije plant: de Pikaplant

  Goed nieuws! Het bestaat: dé ideale plant. Eentje die je geen water hoeft te geven, niet hoeft te verzorgen, maar die desondanks blakend van gezondheid, frisgroen naar je blijft stralen. Ik spotte de Pikaplant Jar.

  Deze planten (verkrijgbaar in een koffie- en een vleesetende variant) worden voorzien van water en voedingstoffen voordat ze worden afgesloten in een pot. Omdat de jar hermetisch is afgesloten, kan de plant het water en de voedingsstoffen recyclen en zo ontstaat haar eigen kringloop. Hoe cool is dat? Een plant met een eigen ecosysteem. En het ziet er ook nog eens heel mooi uit in zo’n jar. Zeg maar dag tegen die treurige plant met bruine bladeren.
  Ben jij ook fan? De Pikaplant Jar is onder andere verkrijgbaar bij Hutspot in Amsterdam en bij Blend & Blender in Amersfoort.
  Coole onderhoudsvrije plant: de Pikaplant Coole onderhoudsvrije plant: de Pikaplant Coole onderhoudsvrije plant: de Pikaplant
  Beeld gevonden via:
  Pikaplant
  Lees hier alle posts van Frederike.

  Frederike

   Frederike van der Blij woont samen met man Freek en zoontje Just in hun pas verbouwde jaren 30 woning in Amersfoort. Ze heeft een zwak voor vintage Scandinavisch design in een minimalistisch interieur met veel witte accenten. En dan vooral in combinatie met natuurlijke materialen: glas, hout en metaal. Dagelijks struint ze internet af op zoek naar bijvoorbeeld dat ene mooie vintage design ladekastje of dat antieke schoolbankje dat een opknapbeurt nodig heeft. Inspiratie vindt ze in woonbladen, op internet en blogs, maar stiekem gluurt ze ook gewoon graag binnen bij anderen (lang leve Funda!).

  Eén reactie op “Coole onderhoudsvrije plant: de Pikaplant”

  1. […] Alex de Witte, David Derksen en het vrolijke merk StoryTiles én spotte ik het bijzondere plantje, de Pikaplant, waar Frederike onlangs nog over […]

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu