Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Lekker uit eten @ De Havenmeester - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 10-12-2023

  19 maart, 2015

  Lekker uit eten @ De Havenmeester

  Vorige week ging ik op bezoek bij een vriendinnetje ‘helemaal’ in het zuiden van Nederland: Tilburg. ‘s Avonds belandde ik in de upcoming Piushaven waar Evy onlangs over schreef en ontdekte een superleuk restaurant met cool interieur.

  Heel erg; mijn vriendinnetje woont al meer dan een jaar in Tilburg, maar nog steeds had ik haar niet opgezocht. En dat terwijl ze vorig jaar wel helemaal naar New York afreisde om mij te bezoeken. Het werd dus wel eens tijd voor een ‘wereldreis’ naar Tilburg. Binnen een uurtje was ik er, haha.

  De Piushaven is nog volop in ontwikkeling en is een plek om zeker in de gaten te houden. Het zit aan water en huisvest enkele coole (woon)winkels en eettentjes. Een hele leuke plek dus! Grand Café De Havenmeester zit in het gelijknamige appartementencomplex en heeft naast een hele fijne kaart (zo bestelde ik een quinoa salade met gegrilde tonijn, jummie!) en gezellige bediening ook een stunning interieur.

  Wil je meer lezen over de Piushaven, bekijk dan het artikel dat Evy onlangs schreef. Ja hoor, Tilburg is zo gek nog niet..

  Waar vind je het?
  Grand Café de Havenmeester
  Kempenaarplaats 156, Tilburg

  Nog meer coole hotspots:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu