Ontbijten en woonshoppen @ Home Mate

Bij Home Mate in Seminyak eet je het lekkerste ontbijt en kun je, als je op je vers gebrouwen bakkie koffie wacht, rondstruinen naar heel veel moois voor in de keuken (én je koelkast). En vergeet ook niet meteen sieradenwinkel Jewel Rocks die ernaast zit..

Naar Home Mate moest en zou ik gaan; ik was er inmiddels al tig keren met de taxi (ja, deze Interior Junkie doet alles per auto op Bali omdat ik niet durf te rijden op een scooter..) langsgereden.  Bij Home Mate pak je twee vliegen in één klap want je kunt binnen in de zaak zo naar het buurtpand Jewel Rocks lopen (tip: hier scoor je de allerleukste sieraden)  én krijg je hier 10 procent korting als je eet bij Home Mate. Kijk, daar zei ik natuurlijk geen nee tegen dus plofte ik rond half 10 neer voor een vers ontbijtje: pancakes met ‘home mate’ jam én een gepocheerd peertje. Jum! Met als toetje een volle tas aan sieraden.

IMG_2281

Ontbijten en woonshoppen @ Home Mate

 

Home Mate zit iets verder weg van de drukke winkelstraat Kayu Aya en om de hoek van de leuke winkelstraat Jl. Batu Belig die naar het gelijknamige strand leidt (véél leuker en rustiger dan het drukke strand dichterbij het centrum). Deze shop zit vol met keukenparels gemaakt door ‘vrienden’ van Home Mate: prachtige houten lepels, servies (de totempalen kommen/mokken vond ik om te smullen), keramiek, kaarsenstandaards maar ook huisgemaakte jammetjes, honing en granola, heerlijke kruidentheetjes én natuurlijk goddelijke taartjes, cakes en brownies. Daarnaast zijn de meubelstukken ook te koop. Dus ja, eigenlijk wil je nooit meer weg…

Home Mate vind je op Jl. Petinget 1A in Seminyak.

IMG_2282
IMG_2283
IMG_2284
IMG_2291
IMG_2292
Ontbijten en woonshoppen @ Home Mate
Ontbijten en woonshoppen @ Home Mate
Ontbijten en woonshoppen @ Home Mate

Nog meer Bali inspiratie:

Beeld: Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

Reageer ook