Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Binnen spieken in The Loft 3.0 - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 26-02-2024

  22 augustus, 2015

  Binnen spieken in The Loft 3.0

  Hoera! The Loft is weer open voor publiek. De prachtig gestylede loft met toch wel erg dure meubelstukken om te kopen is een lust voor het oog. Kijken en misschien kopen?! Ik was gisteren bij een exclusieve preview. Bij deze de beelden..

  Ene Mr. Benjamin is de fictieve eigenaar van het pand; elk jaar bedenkt het brein achter De Loft, Kassandra Schreuder van The Playing Circle, weer een nieuwe eigenaar voor hun loft ter inspiratie voor het interieur. En elke keer weer werkt The Loft samen met hele mooie merken als Eginstill (industriële keukens om te smullen!) waar ik gisteren over schreef. In deze speciaal gemaakte keuken werd gisteren een overheerlijk diner bereid. Ik was er niet weg te slaan..

  Alles is te koop in de loft en fijn ook: The Loft heeft ook een webshop. Nog t/m 6 september kun je een kijkje nemen. Je bent meer dan welkom.

  The Loft is open van dinsdag t/m zondag van 10.00-18.00 uur en op zondag van 12.00-18.00 uur. Enne, don’t fotget to make yourself at home!

  Genoeg gepraat. See it yourself..

  Binnen spieken in The Loft 3.0 Binnen spieken in The Loft 3.0 Binnen spieken in The Loft 3.0 Binnen spieken in The Loft 3.0 Binnen spieken in The Loft 3.0 Binnen spieken in The Loft 3.0 Binnen spieken in The Loft 3.0 Binnen spieken in The Loft 3.0 Binnen spieken in The Loft 3.0 Binnen spieken in The Loft 3.0 Binnen spieken in The Loft 3.0 Binnen spieken in The Loft 3.0Binnen spieken in The Loft 3.0 Binnen spieken in The Loft 3.0 Binnen spieken in The Loft 3.0Binnen spieken in The Loft 3.0

   

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie

  Nog meer hotspots in de hoofdstad:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu