Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Vintage shoppen @ Bullitt in Amsterdam - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 30-11-2023

  21 augustus, 2015

  Vintage shoppen @ Bullitt in Amsterdam

  Bij Bullitt – geïnspireerd door de gelijknamige film met Steve McQueen – kan iedereen met een liefde voor retro spullen z’n hart ophalen; naast curiosa, kleding, retro servies en vintage meubels shop je hier ook unieke designvondsten voor fijne prijzen. Juist ja, een schot in de roos!

  In de altijd gezellige J.P. Heijestraat (een van mijn favoriete straatjes in Amsterdam), de straat die het afgelopen jaar de ene na de andere hippe (mode)winkel, koffietent of lunchtent opent. Bullitt zit hier sinds vorig jaar en is een winkel om te smullen, je shopt hier zelfs vintage hi-fi (voor de echte liefhebbers), jaren 70 lampen en prachtig glaswerk. Fijn ook: het aanbod en de inrichting wisselt wekelijks zodat je je nooit verveelt en altijd wel met een aankoop naar buiten loopt. En dat is best verleidelijk als je er, net zoals ik, bijna dagelijks langs fietst. Shop ze.

  Bullitt vind je op de Jan Pieter Heijestraat 91-93 in Amsterdam.

  Vintage shoppen @ Bullitt in AmsterdamVintage shoppen @ Bullitt in Amsterdam Vintage shoppen @ Bullitt in Amsterdam Vintage shoppen @ Bullitt in Amsterdam

  Beeld gevonden via:

  Bullitt

  Nog meer hotspots in de hoofdstad:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu