Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

9x budgetproof shoppen - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  10 maart, 2015

  9x budgetproof shoppen

  Hou je aan het einde van je geld altijd een stukje maand over? Dat klinkt helemaal niet herkenbaar.. Kriebelt het alsnog om los te gaan voor je huis, check dan vooral even deze shopping vol betaalbare items..

  9x budgetproof shoppen
  Shop the look!
  1. Bakje van keramiek, €16,95 via De Interieurcollectie. 2. Hangvaasje van porselein, €7,50 via Deens. 3. Houten haak, €7,95 via Wonen met Lef.  4. Rieten mand uit Bangladesh via HEMA. 5. Kussen met bloemenprint, €22,95 per stuk via Zara Home. 6. Goudkleurige mand, €14,95 via VT Wonen. 7. Vaas met gouden dop, €12,99 via H&M Home. 8. Schaal van alabaster steen, €9,95 via Binti Home. 9. Keramieken decoratieveer, €7,50 via By Zenz.

  Lees hier alle posts van Lisette.

  Lisette


  Lisette (19) heeft net een huisje (een bouwval!) gekocht met haar vriend. Ze zit dus midden in een verbouwing dat wel een jaar gaat duren om haar droomhuis te realiseren. Ze heeft dus veel tijd om na te denken over het interieur… Dit is erg lastig aangezien ze een hopeloze perfectionist is en een wow gevoel wil creëren! Daarnaast zit Lisette in haar examenjaar van de opleiding interieuradviseur en wil ze in de toekomst graag iets voor zichzelf beginnen. Ze heeft een grote passie voor natuurlijke interieurs met authentieke elementen en oog voor detail.

   
   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu