Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Handige opbergtips voor je slaapkamer - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-06-2024

  Handige opbergtips voor je slaapkamer

  De video met opbergtips voor je (inloop)kast al gezien? Goed nieuws want ook mijn slaapkamer werd aangepakt door IKEA’s interior designer. Er bleek namelijk nog genoeg plek te zijn voor mijn rommel. Onder het bed bijvoorbeeld..

  Normaal ligt er alleen maar een dikke laag stof onder mijn bed (guilty!), maar na het bezoek van IKEA’s interior designer veranderde mijn slaapkamer ineens in een Opbergberg Walhalla. Want ja, ook in de slaapkamer kun je heel veel troepjes kwijt, zoals dekbedden, hoeslakens en moltons. Maar ook magazines en boeken die ik regelmatig nog even doorblader voor het slapen gaan, belandden bij mij altijd op de grond of op mijn bureau. Gevolg: het werd steeds meer een zooitje. Tijd om op te ruimen!

  Ook voor dit item maakte ik samen met filmmaker Bregt Verhagen onderstaande video.

  [vimeo id=”120708032″ maxwidth=”770 px”]

  Shop the look!

  • Onder mijn bed staan nu handige transparante ‘platte’ opbergbakken van SAMLA inclusief deksel. Hieronder passen zo’n vier bakken. Kun je nagaan hoeveel ik erin kan doen.
  • Naast mijn bed stond nooit een nachtkastje. Gewoon omdat ik er nooit eentje leuk vond. De SPRUTT collectie is nieuw en bevat een set van neonroze krukjes mét deksel waarin je spullen kwijt kunt. En ja, die vind ik wél leuk. Ideaal voor mijn Dan Brown boekenverzameling bijvoorbeeld. Fijn ook: deze krukjes zijn er ook in het felgeel (nét zo fel!).
  • De SPRUTT ladder naast mijn bed fungeert ook stiekem als opberger voor tijdschriften en boeken. Het ziet er ook nog eens hartstikke leuk uit. Met manden eraan kun je er nog veel met leuks in kwijt. De felgele kledinghangers komen trouwens uit dezelfde collectie en zijn ook te koop in het knalroze.

  *Dit is een inspirerende advertorial in samenwerking met IKEA.

  2 reacties op “Handige opbergtips voor je slaapkamer”

  1. […] aanleiding van het leuke en inspirerende IKEA filmpje over opbergmogelijkheden, lijkt het me leuk om een blog te schrijven over handige […]

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu