11x deuren van staal en glas

Staal en glas, ik vind het één van de beste combinaties van materialen. Het robuuste en industriële gevoel van staal in combinatie met het zachte karakter van glas zorgt voor een vernieuwend, eigentijds en esthetisch verantwoord beeld.

Vooral toegepast als deur of wand is mijn favoriet. Door het open karakter creëer je een optisch grote en lichte ruimte en geef je je huis een eigen uitstraling.

Het fijne aan staal en glas is dat het bij ontzettend veel woonstijlen past. Denk aan een minimalistische inrichting waarbij het lijnenspel van de deuren mee gaat spelen in het complete interieur, maar ook bij een klassieke inrichting, met bijvoorbeeld een visgraatvloer, past hij perfect. Bij een landelijke woning met oude robuuste balken aan het plafond kan de stalen deur of wand juist evenwicht geven aan het complete interieur.

Zijn jullie er ook zo fan van? Laat je inspireren!

 

Lees hier alle posts van Renate.

Renate is een vormgever, of, zoals ze het in het Engels nog beter kunnen zeggen, Someone who gives shape. Ze heeft eerst op het Nimeto Utrecht de studie interieuradviseur gevolgd en is hierna in België interieurvormgeving gaan studeren. Tegenwoordig heeft ze haar eigen bedrijf waar ze vorm geeft aan meubels, grafische designs en interieurs. Renate is altijd op zoek naar nieuwe vormen en inspiratiebronnen. Op haar Instagram en haar gelijknamige website kun je haar creativiteit volgen.

8 reacties

Dennis -

Supermooi! Ik weet toevallig van Skantrae dat zij bezig zijn om deze deuren van hout te maken, dat zal stukken goedkoper zijn en lijkt exact op echt stalen deuren. Heb even gezocht op de website en kwam dit tegen! https://www.skantrae.com/slimseries/

Remco -

Het is inderdaad wel een vette combinatie. Ik heb van de week nog glazen platen gekocht bij http://www.misterglas.nl Nu nog een paar stalen buizen en ik ben klaar.

Denies -

De goedkoopste in Nederland is volgens mij Loftdeur, wel heel mooi hoor. Maar voor ons momenteel (nog) niet haalbaar

Roukens SteelLife -

Stalen deuren en ramen met rank profiel!

Gijs&Robert -

Wil jij dit ook thuis… Kijk dan snel op http://www.gijsrobert.com voor meer info!

Maud -

Inoxxi maakt prachtige stalen deuren! http://Www.inoxxi.nl

OBLY -

Op OBLY.com hebben we diverse aanbieders van stalen deuren en kozijnen staan. Je kan heel gemakkelijk hun hele portfolio bekijken en in contact komen.

Marloes -

Toch benieuwd waar je zoiets aanschaft? Zo’n luxe uitstraling, benieuwd of het ook betaalbaar is! Iemand ervaringen mee?

Reageer ook