Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

10x te gekke wijnrekken - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 26-02-2024

  2 maart, 2017

  10x te gekke wijnrekken

  Wijn is fijn en een voorraadje nog fijner. Dat krijg je als je een Bourgondiër bent.  Dan hou je wel van een lekker glas wijn op z’n tijd en dan het liefste nog met een hammetje of kaasje erbij. Yum! Nu hebben we niet allemaal de luxe van een wijnkelder. Daarom bieden deze hippe wijnrekken uitkomst.

  En misschien is dat ook wel een wat overdreven voorraad maar ken je dat gevoel? Je krijgt een bijzondere fles wijn cadeau die je wil bewaren voor een speciaal moment. Of je neemt die heerlijke wijn mee vanuit vakantie om thuis nog even na te genieten. Zo’n fles verdient een speciaal plekje en daarom  bij deze 10x te gekke wijnrekken. Cheers!

  tanja

  Het begon ooit met een koffiehutje totdat Tanja in de gaten kreeg dat het haar alleen om de inrichting van het hutje ging. Koffieschenken was bijzaak. Zo is Twist Styling ontstaan. Tanja woont in Utrecht en haalt haar wooninspiratie uit het dagelijkse leven. In haar blogs neemt ze je mee in haar leven als interieurstylist. Haar ideale interieur heeft warme donkere kleuren, een stoere uitstraling, veel natuurlijke materialen en beschikt over prachtige unieke vondsten uit kringloopwinkeltjes en rommelmarkten. Maak hierbij kennis met onze nieuwe Interior Junkie proof stagiaire: Tanja. Volg haar op Instagram en Facebook.

  2 reacties op “10x te gekke wijnrekken”

  1. Lenie schreef:

   Op de website een aankondiging van 10 te gekke wijnrekken. Met name het rek Tania vind ik super. Maar ik kan nergens verdere info vinden. Hebben jullie die? B.v. afmeting, materiaal en prijs?
   Bij voorbaat dank.

  2. Walter schreef:

   Op Pinterest een foto tegengekomen waaronder staat 10 te gekke wijnrekken. Ik heb nergens wijnrekken kunnen vinden op je site.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu