Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

VLOG #20 Eindelijk een bakstenen muur! - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  1 maart, 2017

  VLOG #20 Eindelijk een bakstenen muur!

  De verbouwing loopt een paar weken uit (what’s new!) maar ik kon gelukkig nog wel de deur uit om te neuzen op vintage design beurs Design Icons, ging ik naar Den Haag voor een budgetproof stylingshoot voor TK Maxx, beleefde ik mijn allereerste inauguratie als Bloemenmeisje (trots!) en shopte ik weer voor in huis…

  Zoals nieuwe tegels voor in het toilet. Oh ja, én ik heb dan eindelijk mijn woondroom; een bakstenen muur. Mijn droomhuis begint er steeds meer op te lijken!

  Ook zo’n interior junkie, abonneer je dan op het Interior Junkie YouTube kanaal om als eerste op de hoogte te zijn van Interior Junkie proof video’s.
  Vorige video’s:

  * TK Maxx is een samenwerking waarvoor ik betaald kreeg om te plaatsen op mijn Instagram. Voor deze video kreeg ik niet extra betaald. Datzelfde geldt voor het Bloemenmeisjes event. Benieuwd naar het resultaat van TK Maxx, check dan mijn Instagram. Voor de eerste Bloemenmeisjes shoot bekijk je dit gesponsorde artikel

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu