Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 22-07-2024

  14 juni, 2015

  10x inspiratie voor de tuin

  Nu de zon zich weer vaker en langer laat zien, is het heerlijk om tijd door te brengen buiten. Als je boft, heb je een eigen tuin waarin je heerlijk kunt chillen. En waar je etentjes en feestjes geven natuurlijk!

  Na een lange winter ziet mijn eigen tuintje er altijd een beetje zielig uit. Tijd dus voor wat inspiratie en een opknapbeurt. Het is vrij simpel om met veel knalkleuren je tuin wat op te frissen.

  shopping

  Shop the look!

  1. HEMA. 2. IKEA. 3. Karwei. 4. H&M Home. 5. IKEA. 6. IKEA

  Felgekleurde bloembakken met plantjes, tafelkleden en kussens met prints en wat dacht je van vrolijke tuinstoelen én natuurlijk verlichting voor als het donker wordt. Lampionnetjes, een lichtsnoer met gekleurde bolletjes, tuinfakkels, een vuurkorf om je warm te houden. Laat de zomer en de tuinfeestjes maar komen!

   

  10x inspiratie voor de tuin10x inspiratie voor de tuin10x inspiratie voor de tuin 10x inspiratie voor de tuin 10x inspiratie voor de tuin

  10x inspiratie voor de tuin 10x inspiratie voor de tuin 10x inspiratie voor de tuin 10x inspiratie voor de tuin

   

  Beeld gevonden via:

  1. UK TV. 2. Awesome DIY Decor.  3. Onbekend. 4. Onbekend. 5. DIY. 6. Polkadot Bride. 7. A Beautiful Mess. 8. A Beautiful Mess. 9. Design Sponge. 10. H&M Home. 11. H&M Home. 12. H&M Home.

  Lees hier alle posts van Jamilla.

  jamillaJamilla woont en werkt (als juf) in Rotterdam.Ook heeft ze een studie grafische vormgeving gevolgd aan de Willem de Kooning Academie. Niet afgemaakt, maar haar liefde voor grafische prints komt terug in haar kleding en interieur. In haar vrije tijd houdt ze zich bezig met interieur en lifestyle en met het bijhouden van haar woonverslaving. Haar laatste verslavingen (interieur-wise): kussens met dierenprint, washi-tape en marmer. Inspiratie vindt ze in woonbladen, op internet en blogs, kringloopwinkels in obscure dorpjes, koffiebarretjes, via vrienden maar ook gewoon op straat. Wat dat betreft biedt Rotterdam genoeg inspiratie en creativiteit! Op de wishlist: echte Bertoia draadstoelen voor aan de eettafel (en een bad op pootjes).

  Eén reactie op “10x inspiratie voor de tuin”

  1. […] ik dat we 10 jaar samen zijn. We hebben een kleine club vrienden uitgenodigd en gaan heerlijk in de tuin eten en borrelen. Daar hoort natuurlijk wel een top aangeklede eettafel […]

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu