Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

10x een ode aan petrol blauw - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-04-2024

  23 februari, 2014

  10x een ode aan petrol blauw

  Petrol is zacht en hard, lief en stoer, sober en opvallend, tijdloos en hip.

  Tijdens de zoektocht naar nieuw meubilair voor in onze woonkamer, ben ik gaan houden van de kleur petrol blauw. Petrol blauw maakt een interieur spannend en zorgt voor diepte in een ruimte. De kleur versterkt andere kleuren, maar brengt andere kleuren niet op de achtergrond.

  Kortom, petrol blauw is dé kleur die binnenkort aan jouw interieur toegevoegd moet worden. Door de vele mogelijkheden in stoffen, kies je voor de sfeer die bij jouw past. Of je nou kiest voor likje verf op de wand, een sofa, fauteuil of een kussentje in petrolblauw, deze kleur zal je interieur zeker versterken.

  Machteld schreef eerder over:

  Machteld (19) is derdejaars studente Interior Design & Styling. Ze is van jongs af aan smoorverliefd op mode en interieur en hoopt van dat laatste haar beroep te maken. Ze ziet het liefst basic interieurs met een rauw randje of een opvallend item. Ook is Machteld gek op de glamourwereld maar vindt af en toe een avondje op de bank stiekem net zo fijn. Oh, en in haar vrije tijd deelt ze ook nog inspirerende afbeeldingen op haar blog.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu