Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

10x de trend urban jungle in huis - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 24-02-2024

  23 februari, 2015

  10x de trend urban jungle in huis

  Een van de woontrends voor 2015 is natuurlijk botanisch wonen. Veel groen dus! Door veel verschillende soorten en maten van planten te gebruiken, creëer je een soort levendige, verfrissende jungle in huis.

  Heb je niet zulke groene vingers of vergeet je gewoon om de planten water te geven? Denk dan ook aan het gebruik van veel glazen attributen als vazen, potten en vitrines ‘groene’ schilderijen, behangprints en insecten.
  Groen is altijd mooi in combinatie met aardse tinten en veel hout, maar fleurt een strak zwart-wit interieur ook helemaal op. Decoreren met planten geeft het je interieur direct een frisse boost. Laat het voorjaar maar komen!
   
   
   
  Lees hier alle posts van Dieuwertje. 

  Dieuwertje studeert Communicatiewetenschappen en is van jongs af aan al bezig met interieur. Al komt ze (net als alle wijzen) uit het oosten van het land. Ze heeft een stiekeme voorliefde voor Amsterdam. Inspiratie haalt ze uit magazines en online media en invloeden pikt ze uit alledaagse zaken en verre culturen. Robuuste, rauwe items, natuurlijke materialen en zwart/wit interieurs hebben een voorkeur. Een set met dezelfde soort showroom meubels komt er zeker niet in. Een mooi appartement met een groot balkon, het liefst in New York is een droom die hopelijk ooit uit mag komen. Check haar eigen blog: Pistols Republic.

  4 reacties op “10x de trend urban jungle in huis”

  1. angela schreef:

   ahhh hier wordt ik altijd zo blij van! Ik heb al veel planten, maar door deze foto’s wil ik nog meer bomen en planten in mijn huis zetten!!!

  2. […] 10x de trend Urban Jungle in huis. […]

  3. […] kijken; overal waar je kijkt, zie je namelijk cactussen en andere weelderige planten. Alsof je een jungle in stapt. Love […]

  4. Line Gevers schreef:

   Zeer inspirerende foto’s. Wij hebben deze zomer ons balkon opgefrist met nieuwe vloertegels, maar het is nog niet af. Ik vind de glazenkast erg leuk idee.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu