Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

XXL huizentour! Een kijkje in mijn nieuwe droomhuis - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 25-06-2024

  XXL huizentour! Een kijkje in mijn nieuwe droomhuis

  Het was schandalig laat wachten op een eerste goede blik op mijn nieuwe droomhuis. Ik vond het nog steeds niet toonbaar. Maar ja, langer wachten kan ik jullie natuurlijk niet aandoen, dus maakte ik een XXL huizentour in mijn nieuwe droomhuis waar ik jullie alles laat zien. Kom maar binnen…

  Let wel; alles wat je ziet, gaat veranderen. In januari start een grote verbouwing van de benedenverdieping op de planning dus ik kan helaas deze verdieping niet inrichten, terwijl mijn handen al vier maanden flink aan het jeuken zijn. Op dit moment ben ik dan ook bezig met het aanpakken van de eerste verdieping. In deze video zien jullie het nog niet, maar de slaapkamer is bijna af. Erna volgt het kantoor én de inloopkast. Spannend!

  Ook zo’n interior junkie, abonneer je dan op het Interior Junkie YouTube kanaal om als eerste op de hoogte te zijn van Interior Junkie proof video’s.
  Wat betreft al het nieuws wat ik tot nu toe voor dit huis heb gekocht:

  • In het kantoor werkte ik met Karwei mengverf IG PS-1142, in de slaapkamer met Hague Blue van Farrow & Ball.
  • In de inloopkast heb ik gouden behang met bananenblad van Arte gebruikt.
  • In de eethoek hangt de Skygarden lamp van Marcel Wanders via Flinders.
  • Bij de schouw staat de Hausschwein van CYBEX x Marcel Wanders, een opberger in de vorm van een zwijntje.
  • In de slaapkamer ligt een pompomdeken van The Souks.
  • De radiatorombouwen lieten we op maat maken bij een bouwmarkt.
  • De eettafel was voorheen de tuintafel en stond altijd in de tuin. Geen idee waar hij van is maar ik ben er nu superblij mee.
  • In de eethoek staat een lichtbox van BXXLGHT.
  • Het dressoir in de slaapkamer kreeg ik van mijn ouders en lag veertig jaar bij hun op zolder.
  • Het schilderij met de zonnebloemen kreeg ik van mijn schoonouders en hing ook jarenlang bij hun in huis. En nee, het is niet een Van Gogh hoor (!).

  Houd mijn blog en Instagram (met de hashtag #casainteriorjunkie) in de gaten voor meer over mijn nieuwe droomhuis. De komende tijd ga ik nog veel meer posten en kan ik jullie hopelijk wat minder rommelige vertrekken laten zien. Wordt vervolgd…
  Tips zijn meer dan welkom, dus schroom niet om een reactie achter te laten. Thanks alvast.
  Vorige video’s:

  3 reacties op “XXL huizentour! Een kijkje in mijn nieuwe droomhuis”

  1. Helemaal verliefd op je huis! Ben heel benieuwd hoe de woonkamer na de verbouwing gaat worden. I will follow. X

  2. Angela schreef:

   Wat een droomhuis! In de hal lijkt me de floss 2097 kroonluchter geweldig!

  3. Femke schreef:

   Geweldige video!! Wat cool dat je al je plannen laat zien met je huis..stelt me gerust dat meer mensen nog een jarenprojectje hebben in huis 🙂

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu