Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

Woonwinkelen @ MoMa designstore - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  29-06-2022

  18 november, 2014

  Woonwinkelen @ MoMa designstore

  Liefhebbers van design moeten zeker even langs bij de New York’s Museum of Modern Art. En de winkel vol met hebbedingen is nét zo leuk!

  Na een dagje struinen in het museum op zoek naar prachtige moderne en hedendaagse kunst (wist je dat MoMa in 1932 de allereerste museum was, toegewijd aan architectuur en design?) is niets zo leuk dan nog even nagenieten in de museumwinkel. Alle items die hier te koop zijn, zijn goedgekeurd door de MoMa curators.

  Wat ik meteen in mijn mandje stopte? Peperdure kerstfiguurtjes..! Tja, alles voor dé ultieme kerstboom toch. En als het écht kan, qua geld én ruimte in de koffer, dan had ik de Eames Lounge Chair ook zeker meegenomen naar huis. Zucht..

  De MoMa design store vind je op verschillende locaties in New York en in Tokio. De foto’s die je hier ziet, zijn gemaakt in het filiaal in Soho op 81 Spring Street.

  Woonwinkelen @ MoMa designstore Woonwinkelen @ MoMa designstore Woonwinkelen @ MoMa designstore Woonwinkelen @ MoMa designstore Woonwinkelen @ MoMa designstore Woonwinkelen @ MoMa designstore Woonwinkelen @ MoMa designstore Woonwinkelen @ MoMa designstore Woonwinkelen @ MoMa designstore Woonwinkelen @ MoMa designstore

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu