Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonwinkelen in Zwolle bij Moonloft
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  20 augustus, 2018

  Woon winkelen in Zwolle bij Moonloft

  Onlangs was ik een week lang in mijn voormalige hometown Zwolle (FYI: ik woonde hier 21 jaar voordat ik naar het westen vertrok). De Hanzestad zit bomvol woonwinkels. De eerste die ik uitlicht is Moonloft, de winkel van de enthousiaste Irene uit Nijverdal. Zeer verleidelijk! Winkelen in Zwolle? Hop hier zeker lang.

  Dubbel pret want Moonloft heeft én een winkel vol schatten voor in je huis, kledingkast en sieraden én een winkel voor baby’s. De twee panden zitten dan ook tegenover elkaar. Moonloft zit in een eeuwenoud pittoresk Zwols pandje en Moonloft Baby zit in het pand waar ik vroeger altijd naartoe ging om Winnie the Pooh spulletjes te kopen. FYI: hier zat een super schattig winkeltje met niet alleen Winnie the Pooh, maar ook Peter Rabbit items voor in je kinderkamer.

  Zo kocht ik hier een hele mooie stenen boekenhouder van Winnie the Pooh die ik nog steeds heb, net als een spaarpot van Poeh met een honingpot. Zo leuk dat Moonloft Baby er nu zit. Winkelen in Zwolle wordt zo nog leuker.

  Woonwinkelen in Zwolle bij Moonloft Woonwinkelen in Zwolle bij Moonloft Woonwinkelen in Zwolle bij Moonloft Woonwinkelen in Zwolle bij Moonloft

  Woonwinkelen in Zwolle bij Moonloft Woonwinkelen in Zwolle bij Moonloft Woonwinkelen in Zwolle bij Moonloft

  Woonwinkelen in Zwolle bij Moonloft

  Van messing kandelaars tot aan een giraf als vloerkleedje

  Moonloft is een concept store vol moois voor in je huis. Van koffietafelboeken (zoals de Staycation Guide van Your Little Black Book en Wonderplants), hippe lucifersdoosjes en messing palmbomen kandelaars tot aan de coole prints van Wijck, keramieken vaasjes en wollen tapijten. Bij Moonloft Baby shop je de liefste rompertjes, een giraffen vloerkleedje en hele schattige schoentjes. Ik wilde in ieder geval niet meer weg.

  Woonwinkelen in Zwolle bij Moonloft

  Woonwinkelen in Zwolle bij Moonloft Woonwinkelen in Zwolle bij Moonloft Woonwinkelen in Zwolle bij Moonloft Woonwinkelen in Zwolle bij Moonloft Woonwinkelen in Zwolle bij Moonloft Woonwinkelen in Zwolle bij Moonloft

  Binnenkort winkelen in Zwolle?

  Moonloft vind je in de Spoelstraat 32 in Zwolle, Moonloft Baby zit ertegenover. Geen tijd om naar Zwolle te gaan? Gelukkig heeft Moonloft ook gewoon een webshop. Nog meer winkelen in Zwolle? Bekijk dan mijn Zwolle vlog vol met nog meet leuke hotspots en kringloopwinkels.

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu