Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonwinkelen in Utrecht @ Mooi & Belle - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 23-02-2024

  4 november, 2015

  Woonwinkelen in Utrecht @ Mooi & Belle

  Onlangs ging ik met mijn vriend o.a woonshoppen in Utrecht om een city guide samen te stellen met daarin de leukste en hipste (interieur) hotspots. Deze city guide is nog in de maak maar ik wil jullie alvast wél een sneak peek geven.

  In deze blog laat ik je mijn favoriete woonwinkel in Utrecht zien. De complete city guide kun je eind volgende week op mijn blog bekijken.

  Wat een walhalla is winkel Mooi & Belle! Deze hotspot zit al jaren in Utrecht maar ik kende deze winkel nog niet. De interieurstijl van Mooi & Belle is een mix van allerlei stijlen waaronder Scandinavisch en botanisch, twee van mijn favoriete stijlen. Ook vind je in deze woonwinkel brocante woonaccessoires.

  Woonwinkelen @ Mooi & Belle in Utrecht

  In deze leuke winkel kun je toffe woonaccessoires voor in je eigen interieur kopen maar ook als je op zoek bent naar een leuk cadeau is deze hotspot echt een aanrader, zeker als je een dagje wilt woonshopppen in Utrecht. Oké genoeg gekletst, tijd om jullie de winkel te laten zien!

  Waar is het te vinden?
  Mooi & Belle zit in de Twijnstraat 37 in Utrecht

  Mocht je binnenkort op city trip gaan, neem dan eens een kijkje op mijn blog. Hier vind je verschillende city guides met de leukste (interieur) hotspots van onder andere Den Bosch en Groningen.

  Woonwinkelen @ Mooi & Belle in Utrecht Woonwinkelen @ Mooi & Belle in Utrecht Woonwinkelen @ Mooi & Belle in Utrecht Woonwinkelen @ Mooi & Belle in Utrecht Woonwinkelen @ Mooi & Belle in Utrecht Woonwinkelen @ Mooi & Belle in Utrecht

  Lees hier meer posts over Anne.

  Anne

  Anne woont in het pittoreske centrum van Den Bosch en heeft een passie voor interieur en reizen. Uit deze passie is haar blog REMADEwithlove.nl ontstaan waar ze blogt over budget interieur ideeën, hippe hotspots in binnen- en buitenland en leuke DIY ideeën. Daarnaast heeft ze dit jaar met haar vriend een nieuwbouwhuis in omgeving Den Bosch gekocht waar ze haar styling ideeën en creativiteit helemaal in kwijt kan! Haar stijl is een mix van (opgeknapte) kringloopvondsten, industrieel, Scandinavisch en botanisch.

  Eén reactie op “Woonwinkelen in Utrecht @ Mooi & Belle”

  1. Joyce schreef:

   Goede spot! Ik ga snel kijken 🙂 Ben benieuwd naar je andere hotspots!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu