Woonfavorieten voor een herfstproof huis

Een nieuw seizoen, een nieuw interieur. Nu het steeds kouder wordt, vind ik het heerlijk om mijn zithoek enandere hoekjes in huis weer even iets te veranderen. Bij V&D shopte ik twee van mijn favoriete items voor dit najaar: een flesvaas én een wollig plaid.

Wist je dat het heel goed woonshoppen is op V&D.nl? Hier vind je namelijk een najaarscollectie om te smullen. En om je net zo enthousiast te maken als ik, stylede ik twee woonfavorieten in mijn eigen huis.

Woonfavorieten voor een herfstproof huis

Woonfavoriet 1

flesvaas is niet weg te denken in menig interieur. Ikzelf krijg er maar geen genoeg van en kan het niet laten om regelmatig een nieuwe op de kop te tikken. Het liefst style ik ‘m met een mooie (bloemen)tak als een bloesem of zoals hier met rode besjes, mijn ultieme herfstfavoriet. Maar nét zo mooi staat deze flesvaas in huis zonder tak op bijvoorbeeld een salontafel.

Woonfavorieten voor een herfstproof huis

Woonfavoriet 2

Geen bankhangmoment zonder wollig plaid. Ikzelf kruip dagelijks onder een heerlijk warm dekentje (in de koude maanden ben ik niet van de bank af te krijgen, geef ik eerlijk toe..) als ik mijn verzameling woonbladen lees, mijn favoriete series kijk of aan het online woonshoppen ben. Dit kleed is heerlijk zacht en door de verschillende grijze en witte vlakken wordt hij een beetje speels. Hang dit plaid over de reling van je bank of leg ‘m in een mand naast de bank als je dit plaid toch niet gebruikt.

Woonfavorieten voor een herfstproof huis

* Dit is een inspirerende samenwerking met V&D om je huis net zo herfstproof te maken als die van mij!

Reageer ook