Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonwinkelen @ Bar en Zo in Den Haag - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-05-2024

  4 juli, 2016

  Woonwinkelen @ Bar en Zo in Den Haag

  Hoewel Den Haag ons doet denken aan de Tweede Kamer enerzijds en ‘Oh, On Cherso’ anderzijds, gingen Myrna en Ruth maar eens op zoek naar de interieurkant van Den Haag. Na wat onderzoek vonden ze ook hier de pareltjes van Den Haag. Met vandaag Bar en Zo uitgelicht, een winkel vol uniek design.

  Bar en Zo, ook wel bekend als de winkel en lunchroom van Barro en Zoë, is ontstaan na een goed gesprek op een feestje. Van het een kwam het ander en zo ontstond er een heel leuk winkeltje. Bij Bar en Zo kun je terecht voor allerlei vintage, voor mooie kamerplanten maar ook nieuwe handgemaakte spulletjes.

  Midden in de winkel vind je een grote koffietafel, want niet alleen zit je hier goed voor je interieur snuisterijen, ook kun je hier heerlijke vers bereide sapjes en hapjes bestellen. Een van de eigenaren noemde de winkel een verlengstuk van een woonkamer en ik denk dat hij het zo het best omschreven heeft. Want hier kun je tijdens het snoepen van iets lekkers allerlei mooie spullen ontdekken. Ook kun je in de achtertuin zitten, wij hadden het gelukt dat het prachtig weer was en hebben daar dan ook even genoten.

  barenzo-interiorjunkie1

  Wij waren zo onder de indruk van de winkel dat we pas tien minuten na vertrek er achter kwamen dat we niet betaald hadden (oeps..). Gelukkig waren de eigenaren niet boos en kregen we zelfs de drankjes gratis omdat we zo eerlijk waren. Dat is nog eens een leuk bericht, thanks Barro en Zoë!

  Waar vind je het?!

  Bar en Zo zit in de Prins Hendrikstraat 103 in Den Haag.

  barenzo-interiorjunkie1

  barenzo-interiorjunkie1

  barenzo-interiorjunkie1

  barenzo-interiorjunkie1

  barenzo-interiorjunkie1

  barenzo-interiorjunkie1

  barenzo-interiorjunkie1

  barenzo-interiorjunkie1 ”barenzo-interiorjunkie1

  Beeld:

  Myrna

  Ontdek meer hotspots in den Haag.

  Ruth

  Ruth heeft net haar Bachelor Bouwkunde afgerond op de Technische Universiteit in Eindhoven en is nog zoekende naar een vervolgmaster. Dat ze iets met interieur heeft, blijkt uit oude schriftjes van de basisschool waar ze maar plattegrondjes in bleef tekenen. Naast het internet en rommelmarkten afstruinen voor inspiratie en mooie spullen, houdt ze ook van dingen zelf maken. Haar ideale interieur: een minimalistische basis, met haar kleurrijke verzameling spullen en meubels om het aan te kleden. Daarnaast loopt ze part-time stage bij Interior Junkie.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu