Frans woonshoppen in New York

In West Village hopte ik even binnen bij La Maison Supreme. Juist ja, een woonwinkel waar je je direct in Franse sferen waant. New York? Welnee, Parijs!

De geur van kaarsen kwam al vanaf de stoep op mij af. Hier moest ik even naar binnen. Gewoon, om te snuffelen. En eenmaal binnen waande ik mezelf een klein beetje in Parijs. Wat is dit een gezellig zaakje zeg (wel eentje waar je je k*nt niet kan keren, maar toch). Hier moest ik even wat foto’s maken. Op zich heb ik persoonlijk niet veel met de Franse stijl, ik vind het zelf een beetje te popperig, maar sommige items apart vind ik juist wel weer om te smullen. Zo zag ik glanzende opbergdoosjes in Tiffany blue en Hermès oranje, mierzoete boekjes van Ladurée (macarons!), romantische kandelaars en kroonluchters, prachtig maar o zo breekbaar servies, kussens met bloemen- en barokprints, glazen lampen, koffietafelboeken, klassieke stoelen, bistrosets en kunstige ansichtkaarten. Voor de liefhebber van Frans wonen, is dit een klein walhalla.

Je vindt La Maison Supreme op 617 Hudson Street in New York.

Woonshoppen op z'n Frans in NYC

Woonshoppen op z'n Frans in NYC
Woonshoppen op z'n Frans in NYC
Woonshoppen op z'n Frans in NYC
Woonshoppen op z'n Frans in NYC
Woonshoppen op z'n Frans in NYC
Woonshoppen op z'n Frans in NYC
Woonshoppen op z'n Frans in NYC
Woonshoppen op z'n Frans in NYC
Woonshoppen op z'n Frans in NYC
Woonshoppen op z'n Frans in NYC
Woonshoppen op z'n Frans in NYC
Woonshoppen op z'n Frans in NYC
Woonshoppen op z'n Frans in NYC
Woonshoppen op z'n Frans in NYC
Woonshoppen op z'n Frans in NYC

Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie

Meer inspiratie uit New York:

1 reactie