Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Winkelen in Arnhem: woonshoppen bij Lost in Wanderland - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 15-04-2024

  31 januari, 2018

  Winkelen in Arnhem: woonshoppen bij Lost in Wanderland

  Winkelen in Arnhem is een must! De stad heeft heel veel leuke hotspots en winkel Lost in Wanderland is daar één van. Hier shop je cadeautjes, woonaccessoires, vintage spullen, kleding en is ook een fijne plek om  inspiratie op te doen. Reden genoeg voor ons om eens langs te gaan en zelf een kijkje te nemen.

  Je kunt voor (bijna) alles terecht bij Lost in Wanderland, want deze winkel heeft van alles te koop; van kleding tot aan woonaccessoires. Voor iedereen die houdt van bijzondere items is dit de winkel om heen te gaan. Ze hebben veel spullen die je zeker niet overal ziet, maar wel ontzettend leuk zijn. Denk maar eens aan kittig huisparfum, bijzondere bloempotten, porseleinen kopjes met gouden oortjes, sierveertjes, rotan stoelen, panter (uiteraard nep) en sisal vloerkleden, maar bijvoorbeeld ook sieraden, lingerie, kleding en baksels in flessen (kun je thuis zelf maken, zo leuk). De winkel straalt warmte en gezelligheid uit en ondanks dat deze niet heel groot is, kun je er zo uren ronddwalen. Ons viel al meteen de hangplantjes op in de etalage (net als dat koperen kledingrek, hoe leuk is die?) en midden in de winkel. Maar ook het gaasrek, waar tassen, accessoires en prints op hangen, is zeker een aanrader om ook toe te passen in huis.

  Winkelen in Arnhem: woonshoppen bij Lost in Wanderland Winkelen in Arnhem: woonshoppen bij Lost in Wanderland

  Winkelen in Arnhem: woonshoppen bij Lost in Wanderland Winkelen in Arnhem: woonshoppen bij Lost in Wanderland Winkelen in Arnhem: woonshoppen bij Lost in Wanderland Winkelen in Arnhem: woonshoppen bij Lost in Wanderland Winkelen in Arnhem: woonshoppen bij Lost in Wanderland Winkelen in Arnhem: woonshoppen bij Lost in Wanderland Winkelen in Arnhem: woonshoppen bij Lost in Wanderland Winkelen in Arnhem: woonshoppen bij Lost in Wanderland Winkelen in Arnhem: woonshoppen bij Lost in Wanderland Winkelen in Arnhem: woonshoppen bij Lost in Wanderland Winkelen in Arnhem: woonshoppen bij Lost in Wanderland Winkelen in Arnhem: woonshoppen bij Lost in Wanderland Winkelen in Arnhem: woonshoppen bij Lost in Wanderland Winkelen in Arnhem: woonshoppen bij Lost in Wanderland Winkelen in Arnhem: woonshoppen bij Lost in Wanderland

  Winkelen in Arnhem: woonshoppen bij Lost in Wanderland

  Binnenkort winkelen in Arnhem? Hier vind je Lost in Wanderland

  De naam Wanderland zegt het al: echt een winkel om in te dwalen en lekker inspiratie op te doen. Elise maakte een aantal foto’s en die kun je hieronder zien. Zin om te winkelen in Arnhem? Lost in Wanderland vind je op Hommelstraat 60 in Arnhem.

  Heb je deze winkels in Arnhem ook al gezien?

  Tekst: Renata Soldan
  Fotografie: Elise van den Arend/Interior Junkie

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu