Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Wooninspiratie opdoen bij LOFT Arnhem - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 05-03-2024

  26 januari, 2018

  Wooninspiratie opdoen bij LOFT Arnhem

  Ga je binnenkort winkelen in Arnhem? Hop dan zeker even binnen bij LOFT in Arnhem. Deze interieur- en lifestylewinkel heeft heel veel moois voor in huis en ook al heb je misschien niets nodig: even een rondje lopen kan geen kwaad. Ook wij gingen even langs om een kijkje te nemen in deze mooie zaak.

  LOFT is een van de leukere hotspots in Arnhem en deze winkel verkoopt echt van alles voor in huis. Van de kleinste accessoires tot de grootste meubels. Daarbij verkopen ze niet alleen interieurgerelateerde spullen, maar ook kleding. LOFT heeft meerdere vestigingen, namelijk ook nog in Apeldoorn en Zwolle.

  Winkelen in Arnhem: wooninspiratie opdoen bij LOFT

  Fijne bijkomstigheid: je mag blijven slapen!

  LOFT in Arnhem is nog eens extra bijzonder, want er is recent een heus hotel boven de winkel geopend. LOFT heeft boven twee appartementen ingericht, uiteraard met de spullen die ze in de winkel verkopen en men kan daar overnachten. Wie wil er nou niet gaan slapen in een perfect gestylde kamer na en dagje winkelen in Arnhem? Overnachten kan al vanaf €149 voor twee personen. Zeer verleidelijk…

  Winkelen in Arnhem: wooninspiratie opdoen bij LOFT Winkelen in Arnhem: wooninspiratie opdoen bij LOFT

  Winkelen in Arnhem: wooninspiratie opdoen bij LOFT Winkelen in Arnhem: wooninspiratie opdoen bij LOFT

  Winkelen in Arnhem: wooninspiratie opdoen bij LOFT Winkelen in Arnhem: wooninspiratie opdoen bij LOFT Winkelen in Arnhem: wooninspiratie opdoen bij LOFT Winkelen in Arnhem: wooninspiratie opdoen bij LOFT Winkelen in Arnhem: wooninspiratie opdoen bij LOFT Winkelen in Arnhem: wooninspiratie opdoen bij LOFT Winkelen in Arnhem: wooninspiratie opdoen bij LOFT Winkelen in Arnhem: wooninspiratie opdoen bij LOFT

  Waar vind je het?

  LOFT is niet alleen heel fijn om in te winkelen, maar ook een leuk adresje voor als je wat inspiratie wilt opdoen. Zo heeft de winkel verschillende leuke hoekjes, waar je genoeg ideeën kunt opdoen. LOFT kun je vinden op Weverstraat 39 in Arnhem. Heb je zelf nog leuke tips voor een dagje winkelen in Arnhem?

  Tekst: Renata Soldan
  Fotografie: Elise van den Arend/Interior Junkie

  renata

  Renata studeert Media, Informatie en Communicatie in Amsterdam en woont daar in een gezellig studentenhuis die ze elke dag wel zou willen herinrichten. Haar liefde voor interieur begon al op jonge leeftijd tijdens het spelen van The Sims 2, waar het bouwen en inrichten van huizen het belangrijkste én vooral leukste is. Ook is binnenkijken op Funda een van haar favoriete bezigheden, waar ze de nodige inspiratie vandaan haalt.

  Eén reactie op “Wooninspiratie opdoen bij LOFT Arnhem”

  1. […] Wooninspiratie opdoen bij LOFT Arnhem – Interior junkie […]

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu