Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Winkel vol industriele parels in Canggu, Bali - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 23-06-2024

  16 juli, 2015

  Winkel vol industriele parels in Canggu, Bali

  Gespot in Canggu is deze winkel met stunning industrieel interieur welke mij vanaf de straatkant als het ware naar binnen trok. Wat een coole shop! Vooral de fabriekslamp in het midden van het pand en het zelfgemaakte hangrek van oude kettingen en katrollen deden mijn hart sneller kloppen..

  Haze & Glory is een Duits merk uit Oberhausen welke in 2014 werd opgericht door model Andre Haman en designer en boutique eigenaren Rik Fiddicke en Kim Krismann. Hun doel? Mooie items maken voor een fijne maar vooral ook eerlijke prijs. Ze leggen de nadruk vooral op kleding en accessoires die handgemaakt zijn zodat je echt wat unieks scoort. De voorraad is beperkt en dat is fijn want zo is de kans klein dat je iets koopt waar iedereen al mee loopt. Leuk om te weten: alles wordt op Bali gemaakt. Geen wonder dus dat dit leuke merk een winkel heeft in de leukste shoppingstraat van Canggu; Jl. Pantai Batu Bolong. Fijn ook: ze verzenden wereldwijd.

  Winkel vol industriele parels in Canggu, Bali

  Waar mijn hart vooral sneller van ging kloppen, was de lichtbak met de tekst ‘Love, peace & mie goreng’. Dat was trouwens gewoon decoratie. Tja, je bent een interior junkie of je bent het niet..

  Haze & Glory vind je op Jl. Pantai Batu Bolong (ik kan nergens een huisnummer vinden, maar het zit rechts van BetelNut, een bekend restaurant in Canggu op nummer 60, niet te missen).

  Winkel vol industriele parels in Canggu, BaliWinkel vol industriele parels in Canggu, Bali Winkel vol industriele parels in Canggu, Bali Winkel vol industriele parels in Canggu, Bali Winkel vol industriele parels in Canggu, Bali Winkel vol industriele parels in Canggu, Bali

  Beeld: Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu