Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

De coolste hotspots in Den Bosch - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-06-2024

  19 juli, 2015

  De coolste hotspots in Den Bosch

  Laatst kwam ik echt een te gekke city guide tegen van Den Bosch op de blog REMADE with love. Toen groeide het idee om Anne Heijmans, de blogster achter deze city guide, aan een interview te onderwerpen ons te overtuigen waarom Den Bosch ook voor interior junkies the place to be is!

  Hi Anne, wie ben jij en waarom Den Bosch?
  Mijn naam is Anne en ben 26 jaar jong. Ik woon in de bourgondische en pittoreske stad Den Bosch. Mijn blog REMADE with love is een online hotspot voor betaalbare interieur ideeën, creatieve DIY projecten en last but not least de leukste hotspots in binnen- en buitenland. De naam REMADE with love is ontstaan vanuit mijn liefde voor vintage en industriële interieurs.”

  De coolste hotspots in Den Bosch

  Wow, wat een supergave city guide van Den Bosch op jouw blog! Hoe kwam je er bij om deze te maken?
  Thanx! Met mijn city guides breng ik de unieke hotspots van een stad in beeld zodat je geen hip tentje meer hoeft te missen. Een city guide van Den Bosch is voor mij een thuiswedstrijd!”

  Kun je drie hotspots op woongebied aan ons verklappen?
  “Daily Poetry
  in de Vughterstraat is echt super leuk! Deze winkel voelt voor mij aan als een huiskamer. Ze verkopen hier naast nieuwe ook vintage producten die echt karakter aan een interieur geven zoals een oude kooilamp. In deze winkel kom ik ook heel graag om cadeautjes te kopen voor vrienden en familie.”

  De coolste hotspots in Den Bosch

  Koekwaus (ook in de Vughterstraat gelegen) is een te gekke conceptstore die gerund wordt door de twee vrolijke zussen Laura en Marlou, twee Bosschenaren in hart en nieren. De winkel straalt één en al vrolijkheid en creativiteit uit en dat is nou ook precies waar ze voor staan. Bij KOEKWAUS verkopen ze veel cactussen (gewone, kleurrijke, wit porseleinen en gouden exemplaren), een uniek aanbod in kleding en sieraden, boeken en veel toffe woonaccessoires.

  De coolste hotspots in Den Bosch

  Eetbar DIT is een restaurant en geen woonwinkel maar vanwege hun toffe interieur wilde ik deze toch in dit rijtje noemen. Eetbar DIT is één van mijn favoriete eettentjes in Den Bosch. Het heeft een vintage en hip interieur, geinige menukaart, er hangt een relaxte sfeer en je kunt hier betaalbare hapjes bestellen om gezellig met elkaar te delen.

  Je beschrijft ook een superstylisch hotel op je blog: The Duke Boutique Hotel.
  Ja, dit hotel is echt fantastisch (zie beeld 1). Voor mijn city guide van Den Bosch was ik nog op zoek naar een hotel met een uniek interieur. Ik las in de krant dat in het voormalige postkantoor in het centrum van Den Bosch een nieuw hotel kwam, toen ik zag dat het hotel een hip & industrieel interieur had was ik natuurlijk meteen verkocht. Als echte Interior Junkie mag je dit hotel niet missen.”

  De coolste hotspots in Den Bosch

  De coolste hotspots in Den Bosch

  Benieuwd naar de volledige cityguide? Neem dan een kijkje op REMADE with love!

  Foto’s gevonden via:
  REMADEwithloveInstagram. Behalve foto 4: eetbar DIT

  Lees hier alle posts van Marina.

  Marina
  1. Marina is een jonge enthousiaste interieuraddict. Ze woont in Wageningen boven een koffie- en kookwinkel. Haar huis knapte ze op met DIY projecten en kringloopvondsten maar gaat binnenkort verhuizen naar een klushuis in Haarlem samen met haar vriend. Ze vindt het leuk om meubels en materialen te hergebruiken en soms daarmee een nieuwe functie te geven. Haar woonsmaak is momenteel te omschrijven als industrieel, vintage en Scandinavisch. Haar interieur was o.a al te zien in Ariadne Brocante (februari 2015) en in het Noorse tijdschrift Boligdrom. Ook heeft ze een voorliefde voor koken en lekker eten, vindt ze het ze het heerlijk om buiten te sporten en geniet ze van quality time met haar vriend Jochem. Daarnaast lanceert ze deze zomer haar eigen website VeelWoongeluk.nl.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu