Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Weekendtip: Swanmarket - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 23-02-2024

  19 april, 2014

  Weekendtip: Swanmarket

  Weekendtip: Swanmarket

  Swanmarket, de lifestyle markt van Rotterdam zet zijn stands op. De ideale plaats om te struinen langs unieke items gemaakt door creatievelingen.

  Nog geen plannen voor tweede paasdag? Nu wel! Tijdens de vorige editie die een maand geleden plaatsvond, testte ik deze Rotterdamse creatieve markt uit en dat beviel goed. Het was net alsof de website Etsy tot leven kwam. Op de markt zijn namelijk verschillende items van allerlei creatieve ondernemers te vinden. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe en vintage mode, handgemaakte sieraden, prachtige kaarten, stoere meubeltjes en zelf bedrukte tassen. Het brede assortiment van Swan Market trekt grote verscheidenheid aan bezoekers; een mengelmoes tussen jong en oud, stelletjes en gezinnen met kinderen, iedereen loopt door elkaar en vermaakt zich volop.

  Eten & live muziek
  Naast shoppen kun je er ook genieten van (h)eerlijk eten. De foodcourt is ondertussen bijna net zo groot als het shopgedeelte. Voor je het weet zit je te smullen van falafel of een kaasplankje met een Rotterdams biertje terwijl je naar de mooiste live muziek luistert. Dit alles maakt Swan Market een prettige besteding van je paasmaandag.

  Locatie: Rotterdam, Museumpark
  Datum: Maandag 21 april
  Tijd: 12:00 tot 18:00
  Toegang: 1 euro (< 18 en > 65 jaar gratis)

  Hieronder vind je een aantal beelden van vorige edities om de sfeer alvast een beetje te proeven.

  Weekendtip: Swanmarket Weekendtip: Swanmarket Weekendtip: Swanmarket Weekendtip: Swanmarket Weekendtip: Swanmarket Weekendtip: Swanmarket Weekendtip: Swanmarket

  Beelden via Swanmarket

  Gabriela NouwsGabriela is afgestudeerd als stand- en winkelvormgever en heeft vandaag de dag haar hart verpand aan het reclamevak. Aan het begin van dit jaar is ze haar eigen blog Eigen Handig gestart om haar interieur escapades kwijt te kunnen. Want ondanks haar liefde voor reclame miste ze interieurland behoorlijk. Inspiratie haalt ze uit woonmagazines, kunstexposities en diverse andere blogs. Daarnaast leest ze graag boeken over mindfulness en vindt het daarom belangrijk dat je huis een plek is waar je tot rust komt. Dat zie je terug in haar artikelen. Je kunt Gabriela volgen op haar blog, via Instagram en op Pinterest.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu