Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

14x coole kledingrekken - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  21-05-2022

  18 april, 2014

  14x coole kledingrekken

   

  De leukste en mooiste kledingrekken op een rij. Want je kleding verdient natuurlijk het allerbeste en omdat je er nooit genoeg van krijgt..

  Er zijn een hoop leuke en creatieve manieren om je garderobe te verwerken in je interieur. Beide zijn een uiting van je persoonlijkheid en gaan eigenlijk hand in hand. Met dat in het achterhoofd ben ik in de wereld van kledingrekken gedoken.

  Ik ben er helemaal weg van de Woodstock collectie van Jeroen van Leur hierboven. Het is een originele en speelse variant op het kledingrek en geïnspireerd door tentstokken. Deze staat hoog op mijn wishlist.

   

  Please don’t touch. De glazen kast van By Nord zit ergens tussen het uitstallen en opbergen van je kleding in. Je kleren hangen er bijna als museumstukken bij. Door het robuuste frame vormt het toch een stoer geheel.

   

  Een beetje natuur kun je in huis halen door hout te integreren in je interieur, bijvoorbeeld met deze tak als kledingrek. Doordat het rek van het plafon hangt, oogt het luchtig. Ideaal voor kleine ruimtes.

   

  Laten we de goede oude kapstok niet vergeten. Door gebrek aan ruimte ga ik binnenkort mijn staande kapstok vervangen door een houten muurkapstok over de hele lengte van mijn muur. Ook leuk voor tassen, kettinkjes, sleutels en lampjes.

   

  Ik ben verliefd. Op deze oude deur als kledingrek. Leuk idee en super makkelijk om zelf te realiseren. Beetje opschuren et voilà.

   

  Dit rek. Ideaal voor de chaos die mijn kledingkast heet, aangezien je overal hangers kwijt kan. Met kistjes onderin is hij helemaal af.

   

  Ladders zijn zo veelzijdig. Zelfs als kledingrek kun je er nog meerdere kanten op. Staand, met een dubbele functie als scheidingswandje, hangend of rechtop tegen de muur.

   

  Veel kleren kun je aan dit rek van Florian Saul niet kwijt, maar het ziet er wel goed uit.

   

  Patricia liet al eerder zien dat een fiets als woonaccessoire prima werkt. Wat dacht je van deze fiets als kledingrek én woonaccessoire?!

   

  Yes, een stoel die is bedoeld om je kleding overheen te hangen.

   

  Overzichtelijk en alles bij elkaar; kleding, schoenen, make-up, tasje en luchtje. Done!


  Tot slot de Les Ailes Noir collectie van John Tong die het begrip ‘kledingrek’ naar een hoger niveau tilt. De stukken, gebaseerd op geometrische lijnen, zouden ook zonder kleding niet misstaan in mijn kamer. Zeer verleidelijk.

   

  steffieSteffie woont in hartje Utrecht en werkt bij een innovatief marketingbureau in Amsterdam. Door talloze verhuizingen in haar jeugd heeft ze geleerd hoe ze op elke persoonlijke ruimte haar eigen stempel kan drukken. Ze heeft een uitgesproken mening als het om interieur gaat, en houdt van een minimalistische, Scandinavische stijl en ruimtes waarin geleefd wordt.

   

   

  2 reacties op “14x coole kledingrekken”

  1. […] is een grote kledingkast of kleding ’hok’ noodzakelijk. Met stip op nummer één natuurlijk de inloopkast maar er bestaan nog veel meer leuke manieren om kleding op te […]

  2. Larissa schreef:

   Waar koop je het rek ideaal voor mijn gaos!? Ik heb ze nog niet gezien met een stang overdwars voor jassen e.a!?

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu