Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Weekendtip: pop-up showroom MADE.com - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 15-04-2024

  Weekendtip: pop-up showroom MADE.com

  Hoera! Het leuke Britse merk MADE.com opent dit weekend een pop-up showroom in hartje Amsterdam. Dat betekent dat je de collectie vol met betaalbaar design kunt bekijken, uitproberen én voelen. En ja, ze hebben ook een hele leuke kinderlijn..

  Dat ik fan ben van MADE.com kon je onlangs al lezen op Interior Junkie. Het fijne van deze webshop is dat je design koopt voor een fijn prijsje omdat er geen sprake is van tussenpersonen zodat de prijs laag kan blijven. Alleen kan het nadeel van een webshop zijn dat je niet weet hoe die ene mooie bank of stoel zit. Daarom opent MADE.com dit weekend een pop-up showroom waar je de producten in het echt bewondert. Fijn ook: voor de locatie koos het Britse merk voor een stunning grachtenpand aan de Singel in Amsterdam.
  MADE.com lanceerde deze week ook MADE x Unboxed, een handige tool online waarmee klanten een foto van hun nieuwe aanwinst in huis kunnen uploaden zodat andere kunnen zien hoe een bepaalde lamp of meubelstuk in huis staan. Uiteraard heb ik ook wat foto’s geupload van mijn nieuwe lamp in de vorm van een pijl. Superblij mee en hopelijk inspireer ik weer anderen om net zo’n mooie lamp in huis te stallen.
  Hoe, wat, waar?!
  Singel 80
  Zaterdag van 10.00-18.00 uur
  Zondag van 10.00-17.00 uur
  Weekendtip: pop-up showroom MADE.com
   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu