Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Op zoek naar de leukste interieurspots - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 25-06-2024

  9 juni, 2015

  Op zoek naar de leukste interieurspots

  In samenwerking met Peroni’s campagne Storie di Stile ging ik onlangs met cameraploeg en fotograaf op zoek naar de leukste interieurspots in Amsterdam en Rotterdam. Voor de allereerste video koos ik  het Conservatorium Hotel, mijn ultieme plek om te lunchen..

  De komende maanden komen er drie video’s gemaakt in Amsterdam en drie fotoreportages gemaakt in Rotterdam live op zowel op Interior Junkie als dat van Peroni’s campagne Storie di Stile. Dit stijlvolle Italiaanse biermerk werkte vorig jaar al samen met tien Nederlandse mode- en lifestylebloggers waarmee ze door heel Italië de leukste video’s en fotoreportages maakte van de leukste winkels, restaurants, bars en andere coole spots. Dit jaar mocht ik meedoen door mijn ultieme interieurspots te selecteren. Ik vond het superleuk om hieraan mee te werken.

  De eerste video kun je hieronder bekijken, om meer informatie te krijgen over deze video kun je de website van Storie di Stile bekijken. Daar vind je trouwens nog veel meer verleidelijke (woon)spots in Italië en in Nederland. Zeker even de moeite waard om even te checken, vooral als je deze zomer afreist naar Italië. De komende maanden komen er trouwens veel meer hotspots in Nederland live. Die van mij vind je de komende tijd op mijn site. Wordt vervolgd..

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu