Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Weekendtip: MRKT in Bloemendaal - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 23-02-2024

  6 augustus, 2014

  Weekendtip: MRKT in Bloemendaal

  Weekendtip: MRKT in Bloemendaal

  Nog niets te doen dit weekend? Hop dan naar Bloemendaal voor de leukste strandmarkt vol met fijns voor in huis, je kledingkast en op de eettafel. En dat allemaal met lekkere muziek!

  MRKT is een initiatief van restaurant Woodstock ’69 die de markt voor de tweede keer organiseert. Het belooft natuurlijk een leuke (hopelijk zonnige..) dag te worden. Wat je zoal kunt verwachten? Het merk Locals Only verkoopt merkwaardige spullen voor in huis en voor om je nek, bij de kraam van The Wonder Room kun je terecht voor boho chic kussentjes, koeienhuiden en nog veel meer wereldse woonaccessoires, terwijl je bij de stand van Ed Bones hand gegraveerde buffelschedels kunt kopen.

  Natuurlijk kun je deze dag nog veel meer doen. Van overheerlijke chutneys proeven van Chutney & Co, door Laura van Rebels at Heart veertjes in je haar laten zetten en dromenvangers kopen van Dari Bali. Zie het hele gebeuren dan ook maar als een soort van hippiemarkt aan het strand. Leuk!

  Het festijn begint om 12.00 en eindigt om 18.00 uur en erna kunnen de voetjes van de vloer. Hoe leuk is het om je shopdagje af te sluiten met een gezellig strandfeest tot in de late uurtjes.

  Zie je daar!

  Weekendtip: MRKT in Bloemendaal

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu