Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

VLOG: ik ben er weer + baby geboren! - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-05-2024

  9 augustus, 2019

  VLOG: ik ben er weer + baby geboren!

  Oliver is inmiddels 12 weken oud. Ik zat de laatste maanden heerlijk in mijn babybubbel, dus het duurde even voor mijn nieuwste vlog online ging. Maar, ik ben er weer! Dit is de eerste vlog na mijn bevalling en uiteraard laat ik jullie meer zien van de kraamtijd, de weken erna én alle Interior Junkie proof kraamcadeaus…

  Ik ga deze maand weer aan het werk, dus veel heb ik nog niet meegemaakt op interieurgebied. Deze vlog zit dan ook bomvol met alles wat met ons kleintje te maken heeft, zoals zijn eerste newborn video shoot, een fotoshoot én natuurlijk alle kraamcadeaus die we kregen.

  Meer hometours, vlogs, babykamer tours en andere wooninspiratie bekijken, abonneer je dan gratis op het Interior Junkie YouTube kanaal.
  Meer video’s:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu