Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

Baby video tour in mijn gouden babykamer - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  23-05-2022

  Baby video tour in mijn gouden babykamer

  Het kamertje voor De Pinda is af. Eindelijk! En ik ben zo blij, want het is echt heel erg mooi geworden (al zeg ik het zelf). Smaakte de foto babykamer tour van mijn gouden babykamer naar meer? Bekijk dan hier de video tour waarin ik meer laat zien van het mooiste kamertje in ons Haarlemse droomhuis.

  Meer baby tours, hometours en andere wooninspiratie bekijken, abonneer je dan gratis op het Interior Junkie YouTube kanaal.

  Meer video’s:

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu