Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Vlog #93 Slapen in een oud klooster + duurste shoot ooit - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 26-02-2024

  20 maart, 2020

  Vlog #93 Slapen in een oud klooster + duurste shoot ooit

  Samen met ons kersverse gezinnetje mocht ik een nachtje slapen in een voormalig klooster welke Interior Junkie proof is ingericht. Daarnaast kreeg ik een super leuk pakketje binnen, ging Oliver op de kiek wat voor hilarische taferelen zorgde én had ik mijn duurste shoot OOIT…

  Meer hometours, vlogs, make-overs, babykamer tours en andere wooninspiratie bekijken, abonneer je dan gratis op het Interior Junkie YouTube kanaal. 

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu