Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Vlog #24 Design trends spotten @ Milan Design Week - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 26-02-2024

  16 april, 2017

  Vlog #24 Design trends spotten @ Milan Design Week

  Elk jaar staat een tripje naar Milaan op de planning om mij volledig onder te dompelen in de nieuwste designtrends. Inkopers gaan naar de beurs Salone del Mobile, maar creatievelingen zoals ik, zijn het liefst downtown te vinden waar het centrum van Milaan omtovert tot een waar designparadijs.

  Terug uit Milaan! En wat was het leuk. Zoals jullie wel konden merken op Instagram spotte ik de ene na de andere design trend. Wat heb ik veel moois gezien. In deze eerste vlog (in totaal komen er 3 online) trap ik af met de gezellige wijk Tortona en hopte ik uiteraard even langs in de showroom van Moooi, mijn ultieme favoriet. Enjoy!

  Ook zo’n interior junkie, abonneer je dan op het Interior Junkie YouTube kanaal om als eerste op de hoogte te zijn van Interior Junkie proof video’s.

  Vorige video’s:

   

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu