Close

Nieuw jaar, nieuw interieur! Volg mijn online interieurstyling cursus interiorBOOSTcamp!

Vlog #22 Sneak preview van mijn walk-in closet - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 28-03-2023

  21 maart, 2017

  Vlog #22 Sneak preview van mijn walk-in closet

  Afgelopen week heb ik aan één stuk door geschilderd; de woonkamer, hal en entree waren toe aan een likje verf. In de tussentijd transformeerde mijn walk-in closet van bergkast naar inloopkast, fotografeerde ik coole beddengoed én een design vloerkleed in mijn huis én kreeg mijn badkamer een touch up.


  Ook zo’n interior junkie, abonneer je dan op het Interior Junkie YouTube kanaal om als eerste op de hoogte te zijn van Interior Junkie proof video’s.
  Vorige video’s:

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu