Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Het is heerlijk wegdromen onder dit dekbedovertrek - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 02-12-2023

  Het is heerlijk wegdromen onder dit dekbedovertrek

  In mijn nieuwe Haarlemse huis is het fijn toeven. Zeker nu ik eindelijk eens werk maakte van mijn slaapkamer (daar snel meer over). Geen witte muren meer maar diepblauwe, planten én natuurlijk alle aandacht voor het dekbedovertrek. Sinds kort pronkt er één van Nightlife Living op m’n bed, eentje die ook nog eens veel goeds doet voor m’n gezondheid.

  Je sluit er je dag in af én begint er een nieuwe. De slaapkamer is voor mij een van de belangrijkste kamers in huis. Naast het feit dat dit kamertje een zee van rust moet zijn, moet het er natuurlijk ook gewoon gezellig uit zien. Het komt regelmatig voor dat ik, vlak voor het slapen gaan, eventjes vanuit bed een aantal minuten om me heen blijf kijken hoe fijn mijn slaapkamer is ingericht. Tja, je bent immers een interior junkie of je bent het niet…

  Het is heerlijk wegdromen onder dit dekbedovertrek
  Het is heerlijk wegdromen onder dit dekbedovertrek

  Sliep ik de afgelopen maanden onder een dekbedovertrek van grijs gewassen linnen, nu pronkt er op mijn bed een fleurig blauw-wit dekbedovertrek en hoeslaken uit de Natural Balance collectie van Nightlife Living. Dat was wel eventjes wennen omdat ik zelf nog nooit onder een katoen-satijnen dekbedovertrek plus dito hoeslaken sliep. Het is dus een ‘lekker glad stofje’, ideaal voor de warmere maanden die eraan zitten te komen (ja, het is eindelijk voorjaar!). Maar na een paar minuutjes lig ik er toch al warmpjes bij tijdens de frisse lenteavonden. De blauwe kleur matcht goed bij mijn diepblauwe muren en de spierwitte bloemen maken het geheel niet te donker en geven het geheel iets romantisch. Ik twijfelde nog tussen een roze of blauw exemplaar, maar ben toch erg blij dat ik deze kleur koos voor deze shoot. Voor mij heeft het echt iets sereens. Oh ja, en voor alle huisvrouwen onder ons: het dekbedovertrek is super snel te strijken (cruciaal omdat ik een hekel heb aan strijken).

  Het is heerlijk wegdromen onder dit dekbedovertrek

  Het is heerlijk wegdromen onder dit dekbedovertrek

  Slaap je gezond

  Dit dekbedovertrek ligt niet alleen heerlijk, het is ook echt goed voor je gezondheid. Alle beddengoed uit de Natural Balance collectie bevat zogenaamde Aura Fresh micro balletjes die na wrijving vrijkomen en zo ongewenste geurtjes en gassen uit de omgeving (denk maar aan sigarettenrook, schoonmaakmiddelen en uitlaatgassen) neutraliseert zodat ze geen negatief effect hebben op je gezondheid. Nu raad ik sowieso niet aan om in bed te roken (of uberhaupt te roken!) maar toch een interessant gegeven als ik het hebt over een dekbedovertrek. Vooral als je midden in de stad woont en wel eens met je raam open slaapt. Ik heb in ieder geval als een roosje geslapen vannacht!

  Enthousiast geworden? Je bestelt dit dekbedovertrek uit de Natural Balance collectie in de webshop van Nightlife Living.

  Het is heerlijk wegdromen onder dit dekbedovertrek Het is heerlijk wegdromen onder dit dekbedovertrek

  * Dit is een inspirerende samenwerking met Nightlife Living.

  2 reacties op “Het is heerlijk wegdromen onder dit dekbedovertrek”

  1. Julie schreef:

   Hi!
   Welke muurverf heb je gebruikt?
   Thx! Tziet er prachtig uit!
   Grtjs,

  2. Tessa schreef:

   PRACHTIG, deze diepblauwe kleur.
   Ik ben stiekem ook op zoek naar deze kleur muurverf voor onze nieuwe slaapkamer. Heb je misschien een verfnummer ter indicatie? Die kleine stalen zijn zo lastig in de verfwinkel, haha!
   groetjes, Tessa

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu