Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

Vlog #115: ik kom in een commercial + heel veel sneeuwpret - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  18-05-2022

  12 maart, 2021

  Vlog #115: ik kom in een commercial + heel veel sneeuwpret

  Het waren bizarre weken, want ineens stond er een filmploeg in ons huis om een commercial op te nemen, waarin ik schitter! Daarnaast was heel Nederland bedekt onder een flinke laag sneeuw en genoten we er volop van. Ook schoot ik nieuwe IGTV’s voor mijn interieurstyling cursus én schoot ik mijn XXL Hometour 2021. Snel meer…

  Meer hometours, vlogs, make-overs, babykamer tours en andere wooninspiratie bekijken, abonneer je dan gratis op het Interior Junkie YouTube kanaal. 

  Bekijk nog meer video’s vol wooninspiratie:

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu