Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  29-07-2021

  3 maart, 2021

  Vlog #114 Opa Snor verrassen + shooten op thuiswerkplek

  In huis stonden er weer wat shoots op de planning: zo schoot ik een fashionable shoot op mijn thuiswerkplek en pimpte ik mijn schouw. Ook reisde ik af naar Zwolle om mijn vader, Opa Snor, te verrassen met een stunning ‘oude mannen’ stoel, verfde ik het laatste plafond in onze hal én kreeg ik mierzoet bezoek…

  Meer hometours, vlogs, make-overs, babykamer tours en andere wooninspiratie bekijken, abonneer je dan gratis op het Interior Junkie YouTube kanaal. 

  Bekijk nog meer video’s vol wooninspiratie:

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu