Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonfavorieten: gouden wandlamp + retro bureau - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 04-10-2023

  1 november, 2020

  Woonfavorieten: gouden wandlamp + retro bureau

  Elke week een lijstje vol moois voor in huis wat op mijn wishlist staat. Met deze week weer heel veel leuks voor in huis, zoals een gouden wandlamp,

  Gouden wandlamp

  Ik heb heel veel lampen in huis, maar geen enkele wandlamp. En daar moet maar eens verandering in komen, toch? Helemaal na het zien van deze gouden wandlamp. Uit is ‘ie al een beauty, maar aan pas écht. Deze gouden wandlamp is gemaakt van gecoat metaal met een glimmend jasje en meet verder 27 x 13 cm. Het licht je muurtje mooi op. Oooooh…op slag verliefd!

  Woonfavorieten: gouden wandlamp + retro bureau
  Woonfavorieten: gouden wandlamp + retro bureau

  Tropische stoel

  Deze stoel doet me denken aan Bali, dé plek waar we voorlopig niet heen kunnen en dat maakt het extra wrang. Maar hey, we kunnen Bali wel naar ons huis halen, toch? Deze fauteuil is gemaakt van teakhout en zowel de zitting als rugleuning zijn gevlochten met touw. Mooi voor binnen, maar als het straks weer zomer is, ook héél mooi voor buiten. Check de overkapping in de tuin van Britta uit Haarlem maar eens even…

  Glamorous bureau

  Nu we elke dag vanuit huis werken, mag je thuiswerkplek best wat gezelliger, toch? Voel je de koning(in) achter dit koningsblauwe bureau. Zijn walnoten houten jasje en blauwe accenten maken dit een bureau waar je niet zo snel achter weg wilt. Style ‘m af met een retro stoel en een mooie bureaulamp.

  Woonfavorieten: gouden wandlamp + retro bureau
  Woonfavorieten: gouden wandlamp + retro bureau

  Chic vloerkleed

  Wat is een zithoek zonder wollig vloerkleed aan je voeten? Het is dé kers op de taart en zorgt direct voor meer sfeer. Maar ook op je thuiswerkplek misstaat een vloerkleed zeker niet. Deze komt met een antiekgouden jasje en staat heel mooi bij dat retro bureau hierboven, maar ook met die gouden wandlamp. Dit vloerkleed meet trouwens 200 x 300 cm. Om te smullen.

  Bijzonder kussentje

  Dit kussentje lijkt meer fluffy dan hij eruit ziet: het is namelijk een print. Toch komt hij in een aaibaar jasje. De champagne-achtige kleur maakt het o zo chic. Tip: style hem op een leren bank of fauteuil. Mooi om het chique te combineren met een iets stoerder materiaal. Dit kussentje meet trouwens 45 x 45 cm, is gemaakt van biologisch katoen en is inclusief binnenkussen.

  Woonfavorieten: gouden wandlamp + retro bureau
  Woonfavorieten: gouden wandlamp + retro bureau

  Zonnige spiegel

  Een spiegel maakt niet alleen een ruimte direct optisch groter, het fleurt de boel ook op. Ik hou van spiegels in huis en werk er vaak mee. Er zijn altijd zoveel mooie te vinden. Deze is van rotan en komt in de vorm van de zon. Wist je dat deze helemaal hip waren in de jaren 50 en 60? Altijd welkom in dit druilerige seizoen. De diameter is 100 cm, maar als je dat te groot vindt, dan is ‘ie er ook kleiner; 57 cm.

  NOG MEER WOONFAVORIETEN:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu