Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 22-07-2024

  30 maart, 2019

  Vintage shoppen in Amsterdam bij Design Icons 2019

  Meubelbeurs Design Icons gaat volgende week weer van start. Als je van vintage shoppen houdt, ben je hier aan het juiste adres. Zestig designhandelaren komen hier namelijk samen en verkopen de mooiste antiek. Zin in vintage shoppen? Hop dan even hier langs. Oh, én ik geef entree tickets weg…

  Deze jaarlijkse woonbeurs vindt plaats op de Kromhouthal in Amsterdam. Deze locatie heeft een prachtige industriële uitstraling waardoor je je helemaal door de jaren 20 heen waant. Ook is deze beurs mega groot, waardoor je er flink kan vintage shoppen. Van Italian chic tot aan stoer industrieel. Met lege handen kom je waarschijnlijk niet thuis.

  Omdat ik natuurlijk een echte interior junkie ben was ik tijdens de Design Icons beurs van vorig jaar ook aanwezig. Maar ik was hier niet alleen bezig met vintage shoppen, maar maakte ook een hoop kiekjes. Hieronder vind je wat foto’s die ik vorig jaar maakte, dan weet je een beetje wat je dit jaar kunt verwachten. Kan je alvast je hart ophalen bij veel vintage moois….

  vintage-shoppen-interiorjunkievintage-shoppen-interiorjunkie

  vintage-shoppen-interiorjunkie

  vintage-shoppen-interiorjunkie

  vintage-shoppen-interiorjunkie

  vintage-shoppen-interiorjunkie

  Ook vintage shoppen in Amsterdam? Hier vind je Design Icons

  Design Icons wordt ook dit jaar weer gehouden op 6 en 7 april in de Kromhouthal op de Gedempt Hamerkanaal 231 in Amsterdam. Zie ik je daar? Wil jij er ook heen? Ik verloot twee vrijkaartjes voor Design Icons. Wil je die winnen, laat dan hieronder een reactie achter!

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  12 reacties op “Vintage shoppen in Amsterdam bij Design Icons 2019”

  1. Femke schreef:

   Lijkt me super leuk om kaartjes te winnen! Ik ben al jaren opzoek naar een Eames rocking chair vintage. Nu heb ik echt besloten om door te zetten en er 1 te kopen, omdat dit geweldig zal staan in de nog in te richten babykamer.

  2. Esther schreef:

   Lijkt mee heel leuk om deze tickets te winnen! We zijn nog druk bezig met ons nieuwe huis in te richten, en ik weet zeker dat we daar mooie pareltjes kunnen vinden! ?

  3. Fleur schreef:

   Yess, hier zou ik graag heen willen!

  4. Sandra schreef:

   ? Fingers crossed ??

  5. Sanne schreef:

   Een paar jaar geleden al mijn spullen weggedaan en naar het buitenland verhuisd. Sinds 2 weken ben ik terug, woensdag krijg ik de sleutel van mijn appartement en ben dus volop op zoek naar een nieuw interieur!

   Groeten,
   Sanne

  6. Denise schreef:

   Als geschiedenisdocent heb ik een grote voorkeur voor spullen met ervaring en een verhaal, zeker sinds wij in een nieuwbouwhuis wonen: hoe breng je daar sfeer aan? Ons nieuwbouwhuis is een combinatie aan het worden van hèèl nieuw en karaktervolle vintage meubels, maar de zoektocht is nog vollop bezig. Ik hoop op de beurs de perfecte vintage design fauteuil op de kop te kunnen tikken en ook een mooie design hanglamp te kunnen vinden voor in de slaapkamer! X Denise

  7. Manja schreef:

   Gewoon omdat ik ervan hou

  8. Edith Maaskant schreef:

   Net verhuist en het huis krijgt pas karakter met wat mooie klassiekers ?

  9. Marieke schreef:

   Ooh leuuuuk!! Ik zou heel graag willen, ik ben een onwijze design liefhebber. We zijn op dit moment ons droomhuis aan het bouwen en die hopen we klaar te hebben over 4 weken. Het einde is in zicht. Omdat het nieuwe huis een ‘tiiiiikkeltje’ groter is dan wat we nu hebben, lijkt mij het heel leuk om daar los te gaan om ons nieuwe stulpje te vullen met meer design! Want daar is nu eindelijk ruimte voor! 😀 Ik ga dan samen met mijn lieve vriendin Kimberly Duijvestijn want ook zij heeft sinds kort een heel tof huis gekocht! Wij gaan duimen! ?? X Marieke & Kim

  10. Floortje schreef:

   Zoo leuk! M’n moeder wil heel graag heen en ik zou het haar graagd cadeau doen! ‘S ochtends moet ze namelijk ook met mij mee naar een sample sale, is dit een mooie goedmaker ???

  11. Simone brouwer schreef:

   Dit is een super gave beurs. Waar ik veel inspiratie kan opdoen en misschien wel de oyster lampen van dieter witte ga tegenkomen. Want die zoek ik nog. Dus kaartjes komen goed van pas en tijd maak ik zeker voor deze beurs!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu