Als een kind in een snoepwinkel: Design Icons

Afgelopen weekend struinde ik vol enthousiasme Design Icons af. De jaarlijkse meubelbeurs voor vintage design staat altijd hoog bovenaan mijn verlanglijstje. Ik spotte de ene na de andere designparel (de “oooo’s en aaaa’s” hielden niet op…) en moest me flink inhouden.

Mijn ultieme favoriet was het Fornasetti-like dressoir dat ooit in een Italiaans hotel stond, vertelde de eigenaresse mij. Ik zag ‘m al zo in mijn huis pronken, ware het niet dat het ding een schamele €1750 kostte (zie beeld hieronder). Met een verbouwing en een bruiloft in het verschiet leek mij dit geen goed idee. Met pijn in mijn hart liep ik verder. Uiteraard maakte ik deze ochtend heel wat kiekjes om nog even flink na te genieten. Zucht… volgende jaar ga ik erheen met een volle portemonnee… !

Als een kind in een snoepwinkel: Design Icons
Als een kind in een snoepwinkel: Design Icons

Als een kind in een snoepwinkel: Design Icons
Als een kind in een snoepwinkel: Design Icons
Als een kind in een snoepwinkel: Design Icons
Als een kind in een snoepwinkel: Design Icons
Als een kind in een snoepwinkel: Design Icons
Als een kind in een snoepwinkel: Design Icons
Als een kind in een snoepwinkel: Design IconsAls een kind in een snoepwinkel: Design Icons
Als een kind in een snoepwinkel: Design Icons
Als een kind in een snoepwinkel: Design Icons
Als een kind in een snoepwinkel: Design Icons
Als een kind in een snoepwinkel: Design Icons
Als een kind in een snoepwinkel: Design Icons
Als een kind in een snoepwinkel: Design Icons
Als een kind in een snoepwinkel: Design Icons
Als een kind in een snoepwinkel: Design Icons
Als een kind in een snoepwinkel: Design Icons
Als een kind in een snoepwinkel: Design Icons
Als een kind in een snoepwinkel: Design Icons
Als een kind in een snoepwinkel: Design Icons

Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

 

Reageer ook