Video: Mijn KEUKEN MAKE-OVER is af!

Hoera! Mijn keuken kreeg het afgelopen jaar een flinke make-over. Na De Grote Verbouwing was de muur eruit en hadden we al een mooie bakstenen muur. Na onze honeymoon gingen we van start met deel 2. Na wekenlang van breken, is onze keuken make-over eindelijk af! Na de blog dan ook eindelijk dé video.

Wil je weten waar alles vandaan komt, bekijk dan de keuken make-over post die ik vorige week online zette. Ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden. Laat je het me even weten in een reactie?

Ook zo’n interior junkie, abonneer je dan op het Interior Junkie YouTube kanaal om als eerste op de hoogte te zijn van Interior Junkie proof video’s.

Meer video’s:

5 reacties

Amy -

Supermooi! Ik heb wel een vraagje: welke kleur is het afvoerputje? Ook goud?

Irene -

Omygod lifegoals! Of kitchengoals bedoel ik dan :) Echt zo mooi, niet normaal! Alles klopt, heel relaxed sfeertje en mooi en stijlvol tegelijk. Ik heb je vlogs gevolgd dus was enorm benieuwd naar het resultaat. Dit ga ik zeker onthouden voor mijn eigen koophuis later! En nog een happy new year :)

interiorjunkie -

Leuk om te lezen Elise :)
En jij ook natuurlijk een happy 2018!

Liefs X

Marlon -

Hi, supertoffe keuken zeg! Even een heel andere vraag, ik weet je bent van het interieur en niet van de kleding, maar ik vind de set die je aan hebt ook heel gaaf. Waar zijn je broek, trui en riem van ;-)?

interiorjunkie -

Hihi, leuk om te lezen. Trui en broek zijn van Essentiel, de riem See by Chloé en de shoes van Sandro.

Groetjes,
Elisah

Reageer ook