Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

DIY: zwaantjes als bloempot - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 30-11-2023

  4 juni, 2016

  DIY: zwaantjes als bloempot

  Hoe leuk zijn deze DIY plantenpotjes in de vorm van een zwaan?! Na alle ananassen, flamingo’s en andere hippe woontrends lijkt het nu tijd te worden voor de zwaan. Althans, ik zie ze steeds vaker voorbijkomen online of in winkels.

  De zwaan die op Design Sponge is gebruikt, is gewoon van plastic, en je kunt ‘m online bestellen. Wat je nog meer nodig hebt? Verf! In het voorbeeld is zwart en grijs gebruikt, maar misschien is roze ook wel leuk? Daarnaast heb je nog penselen en een metallic kleurtje nagellak nodig voor de snavel. Niet heel moeilijk dus.
  Als je de zwaan geverfd hebt, kun je beginnen met de plantjes. Vetplantjes of cactussen zijn het meest geschikt, vanwege de grootte. Maar je kunt natuurlijk ook een ander plantje gebruiken. Heb je geen zin of tijd om zelf te ‘knutselen’ dan kun je ‘m natuurlijk ook gewoon online kant-en-klaar bestellen, bijvoorbeeld bij Zara of H&M. Maar ja, zelf maken is natuurlijk veel leuker.
  Zwaan-interiorjunkie3
   
  Zwaan-interiorjunkie4
  Zwaan-interiorjunkie15
  Zwaan-interiorjunkie16
  Zwaan-interiorjunkie1
  Beeld gevonden via:
  Beeld 1 t/m 5: designspongeBeeld 6: zarahome
  Lees hier alle posts van Jamilla.

  jamilla
  Jamilla woont en werkt (als juf) in Rotterdam.Ook heeft ze een studie grafische vormgeving gevolgd aan de Willem de Kooning Academie. Niet afgemaakt, maar haar liefde voor grafische prints komt terug in haar kleding en interieur. In haar vrije tijd houdt ze zich bezig met interieur en lifestyle en met het bijhouden van haar woonverslaving. Haar laatste verslavingen (interieur-wise): kussens met dierenprint, washi-tape en marmer. Inspiratie vindt ze in woonbladen, op internet en blogs, kringloopwinkels in obscure dorpjes, koffiebarretjes, via vrienden maar ook gewoon op straat. Wat dat betreft biedt Rotterdam genoeg inspiratie en creativiteit! Op de wishlist: echte Bertoia draadstoelen voor aan de eettafel (en een bad op pootjes).

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu