Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Tips om je kerstboom op te tuigen - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-06-2024

  24 december, 2017

  Tips om je kerstboom op te tuigen

  Hoera! In een van mijn vlogs kon je al een kijkje achter de schermen nemen toen het NPO 2 televisieprogramma Binnenste Buiten in mijn huis kwam filmen (28 december komt het op tv om 18.50 uur!). Er werd ook een item met mijn kerstboom opgenomen. Dat staat al een tijdje online, maar moest ik nog delen. Oeps..

  Op de Facebookpagina van Binnenste Buiten vind je het filmpje! Ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden en hoe jullie je kerstboom dit jaar hebben opgetuigd. Laat je het mij even weten op Facebook met een leuke foto van je kerstboom?

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu