Tip: IKEA expo

Tip: IKEA expo

Nog niets te doen dit weekend? Bezoek dan de ‘IKEA 35 jaar thuis’ expo.

Eerlijk is eerlijk: (bijna) iedereen heeft wel iets van IKEA in huis. Hoewel ik er tot een paar jaar terug een beetje op tegen was (ik ben niet zo van de massaproductie) verovert IKEA beetje bij beetje mijn interieurhart. De Stockholm-collectie krijg ik bijvoorbeeld maar niet uit mijn hoofd en mijn allereerste aankoop voor in ons koophuis was een PAX-kast (duh!).

Wist je dat IKEA deze maand 35 jaar huishoudt in ons land? Deze mijlpaal viert de Zweedse woonketen met een tentoonstelling in Amsterdam. Wat je er zoal vindt? Naast een verzameling van de meest beroemde IKEA meubelstukken (BILLY! LACK!) vind je er ook de laatste trends op het gebied van motieven, kleuren en materialen, lees je alles over de geschiedenis van IKEA en kun bladeren in de oudste én nieuwste catalogus (nostalgie!).

De expositie is in de Kromhouthat in Amsterdam-Noord op het bedrijfsterrein de Overkant. Ik hop dit weekend sowieso even langs. Zie je daar?

Reageer ook