Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Ticket to the Tropics - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  27 september, 2013

  Ticket to the Tropics


  Factor 30: check. Bikini: check. Sandaaltjes: check. Zomerjurkje(s): check. Zonnehoed: check. Gigabites aan geheugenkaartjes: check. Op naar Curacao!

  Voor Interior Junkie ben ik uitgenodigd voor de Hot & Happening trip naar Curacao. Wat er zoal op de planning staat? Ik ga deze week op zoek naar de leukste hotspots op het eiland. Ik bezoek de meest trendy restaurants, bars en clubs, overnacht in de nieuwste hotels, bezoek de allereerste Gay Pride op het eiland (!) en maak kennis met de nieuwste trends op het gebied van wellness en ontspanning. En stiekem hoop ik dat er nog tijd is voor een lui uurtje in de hangmat op het parelwitte strand, met een verkoelende zeebriesje door mijn haren en een cocktail in mijn hand me voorbereidend op het herfstweer dat in Nederland weer op me staat te wachten..
  Wil jij a la minute meegenieten met mijn tropische avonturen? Volg mij dan op Instagram onder de noemer #interiorjunkieonthemove en #interiorjunkieopcuracao
  * De titel van deze post heb ik schaamteloos gekopieerd van Tess van Tessted. Maar geen nood: ze is mijn reisgenote voor deze tropische week en zal menigmaal voorbij komen om wat foto’s..

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu