Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Koffie & Cocktails bij The Old Shoreditch Station - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 15-04-2024

  12 augustus, 2013

  Koffie & Cocktails bij The Old Shoreditch Station

  Gevestigd in een voormalig treinstation zit The Old Shoreditch Station, een creatieve hub waar je overdag koffie drinkt, kunt lunchen, exposities bezoekt en ‘s avonds aanschuift voor whisky’s en cocktails.

  Het pand hoorde ooit bij de Great Eastern railway. Tegenwoordig is het een gezellige cafébar waar je overdag heerlijk kunt lunchen en ‘s avonds een borrel drinkt. Het gebouw bestaat uit drie ruimtes, waarbij de derde ruimte plek biedt voor verschillende pop-up shops en exposities.

  The Old Shoreditch Station maakt deel uit van het JaguarShoes collectief dat een platform biedt voor creatievelingen d.m.v. events, productverkoop, exposities en publicaties. Hun motto is dan ook om creativiteit te spotten en dit onder te brengen op een plek waar dit kan groeien. En zo werd The Old Shoreditch Station geboren. In de pop-up shop vind je ook producten van Jaguarshoes Collective’s zelf, te denken aan kleurrijke prints, keramiek en T-shirts. Maar ook gloeilampen van Plumen, sieraden van Eaburns, Black Eyewear zonnebrillen en overhemden van No-One. De ruimte ademt een en al creativiteit dus zeker een bezoek meer dan waard. Al is het alleen maar om weer nieuwe inspiratie op te doen of een heerlijk kop koffie.

  Je vindt de Old Shoreditch Station op 1 Kingsland Road in Londen.

  Nog meer hotspots in Londen:

  © Elisah Jacobs

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu